Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?
Vannak olyan sikertelen emberek, akiknek jól esik arra gondolni, hogy azért sikertelenek, mert a gonosz zsidók akadályozzák őket. Ők voltak azok, akik a bevásároltuk magunkat magyarországrát megvásároltuk magyarországotnak fordítják kényszeresen ( nem, nem vagyok zsidó, de egy zsidó barátom elmagyarázta, hogy ez az eredeti szöveg, kicsit több értelme is van, pl megmagyarázza a lengyel reakció hiányát)
Ezeknek egy lépéssel súlyosabb változata az, amikor kitalálja, hogy úgynevezett zsidó világösszeesküvés van, aminek minden zsidó a tagja, és ez tk. arról szól, hogy gonoszkodnak, meg ármánykodnak a magyarokkal szemben. Hogy hogy a picslibe a nem foglalták még el az országot, amikor a kánonuk szerint az összes fejlettebb nyugateurópai ország a zsidók kezében van, azt ők sem tudják, biztos a szívcsakra miatt.
Szóval, a válasz, igen, mindegyiket rühellik, mert így elhihetik, hogy ők tudnak ám, csak akadályozva vannak.
Jaj Istenem folyton ez a zsidózás..
Meg kell állítani a nagytőkét, mert nem marad hely ahol élhetünk, így járt Palesztína is. A nagytőke éppen izraelből jön. Akkor ha én összekapcsolom a kettőt máris antiszemita vagyok? Ja és én vagyok az agymosott ugye...
A második hozzászóló vagyok
Készülj arra, ami a horthy rendszerben volt, ha esetleg hatalomra jutnak 4-8 év múlva. A zsidók pénze jó lesz, ők meg amúgy dögöljenek meg.
Ugye, ahogy a vicc is szól
Apa, mi most zsidók vagyunk, vagy izraeliták?
Ha kölcsönadok, izraelita, ha visszakérem, zsidó.
Hozzáteszem, ha morvai közt. elnök lesz, én visszaadom az állampolgárságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!