Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?
Ismét csak a ketteske vagyok
Hát, szegény zsidónak nem lesz jó lenni, az tény. Nagyon nem. Rajtuk fog lecsapódni a jó eséllyel államilag gerjesztett közhangulat, mert ha a Jobbik tényleg végre akarja hajtani a programját, lesz pár kemény évünk.
"Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?"
Ők ezt a dilemmát egyszerűen megoldják: szerintük nincs szegény zsidó, mert az összes zsidó a Nagy Összeesküvés részeként a nemzsidók kifosztásából él :)))
Amúgy le lehetne már szokni az ilyen gyermeteg pánikkérdésekről, hogy "mi lesz, ha hatalomra kerül a Jobbik". A Jobbik nem fog nagyobbra nőni 10-15%-nál. Ahogy nagyobbra nő, és veszélyessé válik, a többi politikai erő teljes egyetértésben el fogja taposni. Nem kell félni Vonától, ő egy fogalmatlan kretén, aki pontosan addig idétlenkedik a politikában, amíg a többiek hagyják.
egy antiszemita a zsidókat utálja egyben.
én úgy tudom, hogy a zsidózás itthon nem származás meg vallás alapján megy hanem többnyire a nagy zsíros korurpt üzletembereket zsidózzák le.
Jobikosként ezt speciel nem tartom helyesnek, nem zsidózom. De abban is biztos vagyok, hogy nem antiszemitizmusról van itt szó.
Valóban sok gazdag ember zsidó származású amúgy, de ez más téma. Az én főnököm is zsidó. Nincs semmi bajom vele, teljesek korrekt normális.
A kuruc.info pedig amúgy nem a jobbik, csak jobbik szimpatizáns.
Őket csak a stílusuk miatt nem szeretem, amúgy lehetne egy korrekt hírlap is. Nem jobb mint a többi legális lap.
Összehasonlítva pl egy index elhallgatja az infókat, a kuruc pedig néha túl sokat akar mondani.
középút jó lenne, ha a teljes igazságot olvashatnánk valahol és csak annyit. A gond ugyanaz mint a politikában is van. Ahogy nincs korrekt becsületes igaz politikus sem, ugyanúgy nincs igazmondó korrekt újság sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!