Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az antiszemiták a szegény...

Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?

Figyelt kérdés
És ha igen, miért? Értelmes válaszokat várok.
2010. jan. 26. 10:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
38%

Ismét csak a ketteske vagyok

Hát, szegény zsidónak nem lesz jó lenni, az tény. Nagyon nem. Rajtuk fog lecsapódni a jó eséllyel államilag gerjesztett közhangulat, mert ha a Jobbik tényleg végre akarja hajtani a programját, lesz pár kemény évünk.

2010. jan. 26. 10:54
 12/49 anonim ***** válasza:
0%
Ti tényleg nem tudtok különbséget tenni jó ember és rossz ember között?? Kit érdekelnek a "szegény zsidók"?? Magyarországon szinte minden mocskos üzlethez köze van bibsinek, akkor mégis milyen következtetést vonjak le?
2010. jan. 26. 10:57
 13/49 anonim ***** válasza:
42%
én nem a zsidókat utálom hanem a komcsikat akik többet lopkodnak,de ez más téma.
2010. jan. 26. 10:59
 14/49 A kérdező kommentje:
De vajon ha hatalomra jut a Jobbik, az ember anyagi helyzetét fogja megvizsgálni (etnikai és vallási hovatartozás nélkül), vagy pedig újra származási bizonyítékokat kér? Ez itt a kérdés!
2010. jan. 26. 11:00
 15/49 anonim ***** válasza:
8%
zsidó, kommunista, amerikai, egykutya
2010. jan. 26. 11:01
 16/49 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, már ne is haragudj, de te normális vagy?? Senki nem azt keresné majd hogy vajon kinek van zsidó hangzású neve. Ezt a bal oldal fújja föl, mert ők félnek az igazságtól, és második holokauszttal dobálóznak. Nem csinál semmit, egyszerűen megadóztatja a multikat. Hogy éppenséggel ezek zsidó kézben vannak, hát Istenem ez van, ez nem antiszemitizmus.
2010. jan. 26. 11:04
 17/49 anonim ***** válasza:
31%

"Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?"

Ők ezt a dilemmát egyszerűen megoldják: szerintük nincs szegény zsidó, mert az összes zsidó a Nagy Összeesküvés részeként a nemzsidók kifosztásából él :)))

Amúgy le lehetne már szokni az ilyen gyermeteg pánikkérdésekről, hogy "mi lesz, ha hatalomra kerül a Jobbik". A Jobbik nem fog nagyobbra nőni 10-15%-nál. Ahogy nagyobbra nő, és veszélyessé válik, a többi politikai erő teljes egyetértésben el fogja taposni. Nem kell félni Vonától, ő egy fogalmatlan kretén, aki pontosan addig idétlenkedik a politikában, amíg a többiek hagyják.

2010. jan. 26. 11:08
 18/49 A kérdező kommentje:
11:08 neked legyen igazad, csak sajnos volt egy 1933 is, ami alapot ad feltételezni, hogy a Jobbik esetleg győzhet.
2010. jan. 26. 11:12
 19/49 anonim ***** válasza:
82%

egy antiszemita a zsidókat utálja egyben.

én úgy tudom, hogy a zsidózás itthon nem származás meg vallás alapján megy hanem többnyire a nagy zsíros korurpt üzletembereket zsidózzák le.

Jobikosként ezt speciel nem tartom helyesnek, nem zsidózom. De abban is biztos vagyok, hogy nem antiszemitizmusról van itt szó.

Valóban sok gazdag ember zsidó származású amúgy, de ez más téma. Az én főnököm is zsidó. Nincs semmi bajom vele, teljesek korrekt normális.

A kuruc.info pedig amúgy nem a jobbik, csak jobbik szimpatizáns.

Őket csak a stílusuk miatt nem szeretem, amúgy lehetne egy korrekt hírlap is. Nem jobb mint a többi legális lap.

Összehasonlítva pl egy index elhallgatja az infókat, a kuruc pedig néha túl sokat akar mondani.

középút jó lenne, ha a teljes igazságot olvashatnánk valahol és csak annyit. A gond ugyanaz mint a politikában is van. Ahogy nincs korrekt becsületes igaz politikus sem, ugyanúgy nincs igazmondó korrekt újság sem.

2010. jan. 26. 11:15
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
A kurucot az a novák előd szerkeszti, aki alelnök a Jobbikban.
2010. jan. 26. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!