Az antiszemiták a szegény zsidókat is utálják vagy csak a gazdagokat?
"A kurucot az a novák előd szerkeszti, aki alelnök a Jobbikban."
volt ez a kurucwanted cucc. onnan azt el is hiszem, hogy A Novák regeltette be a kurucinfo.hu -t, amit amúgy nem ő szerkesztett, ezt írja a wanted oldalatok is.
Utána, hogy ki regelte be a kuruc.info -t és hogy a Novák szerkeszti e, arra szerintem nincs bizonyítéka senkinek, de ha igen akkor pls lökjed.
"Hozzáteszem, ha morvai közt. elnök lesz, én visszaadom az állampolgárságom."
Jól is teszed. Menj vissza izraelbe.
szélsőjobboldali és szélsőjobboldali között van különbbség.
Ők tudják bizonyítani?
Tomcat mit írt? muta, kíváncsi vagyok. Őt sem kedvelem túlzottan, a revenge trilógia jó volt tőle, de őt nem szeretem, nah ő valóban rasszista amúgy.
Azt olvastam a Novákkal kapcs,hogy keményen tagadja, hogy van köze a kuruc.info tartalmához, ebben mennek a perek is azt hiszem.
Az antiszemiták azok az öszes zsidót utálják.
Erről szól az antiszemitizmus.
Viszont szerintem kevés az igazi antiszemita és legtöbben ki is növik.
Én pl rosszul vagyok mondjuk Kertész Imrétől a nyilatkozatai alapján,viszont nem saját maga miatt,hanem amit tesz,az miatt nem csipem.Aztán mondhtom,hogy ott van még sok ezer zsidó ,akiket nem is ismerek,tehát közömbösek számomra.Végül van zsidó származású barátnőm,őt kifejezetten kedvelem.
Azt hiszem a legtöbben hasonló cipőben járnak,csak amikor nekiállnak"zsidózni" megfeledkeznek az ismeretlenekről,meg a barátokról.
Szerintem ez a régmúlttal riogatás már nem is a hülyeség,hanem a szadizmus határát súrolja.
A mai időkben,ha valaki úgy érzi veszély fenyegeti,beül a kocsijába,2-3 órán belül bármely határhoz elérhet,ha valós veszély fenyegetné.Ki lenne az a marha aki gettóba vonulna,vagy csillagot tűzne magára inkább?A mobiltelefonok,internet,autók világában elég érdekes arról fantáziálni,hogy majd összegyüjtenek bárkit.
A II vh-ban,azok akik információhoz jutottak,azok mind túlélték,(most zsidókról van szó)most milliószor fejlettebb a kommunikáció,ilyesmit itt képtelenség lenne megcsinálni.
Mondjuk,ha egy afrikai kecskepásztoros,sátras ország lennénk...dehát még akkor is ott az ENSZ,NATO.
Szerintem cidrizés helyett,logikusan kellene gondolkodni inkább,kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!