Antiszemiták, ti mit gondoltok a zsidókról, miért utáljártok őket?
"számtalanszor meggyalázták nemzeti jelképeinket"
nekem jobban fáj hogy a saját nemzetem kormánya nevetséges minimálbérrel szúrja ki a szememet
Antiszemita az, aki utálja a szemita nép összes tagjait: beleértve az arabokat és a zsidókat is.
Szerintem az emberek nem kimondottan a zsidókat utálják, hanem a cionizmust.
A szemita népben a zsidókra gondoltam és nem az arabokra, mert őket szeretem.
Az utolsónak: hallottam már anticionizmusról.
"Amúgy antiszemiták 90-95% anticionista csak még a szóról sem hallott. ;)"
Igen, mivel a hierarchiai összefüggésben az antiszemita alatt van a az anticionista. Fordítva azonban nem igaz: mármint, hogy az anticionisták 90-95%-a antiszemita volna.
Ez egy nekem való kérdés! :)
Az a helyzet, hogy én nem utálom a zsidókat, viszont fenyegetve érzem magam általuk, és ez nem kóser. A zsidók hajlamosabbak az összeesküvésekre, mint mások. Sokkal összetartóbbak is, és a vallásuk miatt gyakorlatilag rasszisták, mégpedig úgy, hogy ez a szó sohasem hagyja el a szájukat, sosem kell erről beszélniük, vagy kampányolniuk.
Nem vitatom el tőlük, hogy rasszisták legyenek. Viszont: szerintem senkitől nem lehet elvitatni a jogot, hogy saját hazájában, saját etnikuma körében, szabadon éljen és boldoguljon, szabad önrendelkezését gyakorolva. A zsidóknak ez a lehetőség Izraelben megadatott. Sokan élnek is vele. És mit csinálnak azok, akik nem?
Nos azokból Gyurcsány Ferencek, Lendvai Ildikók, Soros Györgyök, Kertész Imrék és Ákosok, Dániel Péterek, Szegedi Csanádok!! lesznek!
Emellett olyan undorító és kártékony egyedekké válnak, mint kommunisták, sátánisták, környezetvédők, liberális jogvédők, nácivadászok, antifasiszták, hedonisták, és így tovább.
Nem tőlük ered minden rossz... de valamiért mindig ők propagálják, mindig ők védik, mindig ők terjesztik és népszerűsítik és gyakorolják, és állnak az élére.
Mások, akik okosak és ügyesek, kiszorítják a nem zsidókat a fontos pozíciókból. Én elismerem, ebben a tehetségük is benne van, de a gátlástalanságuk és az összetartásuk, az összeesküvéseik is.
Tehát lényegében nem az a gond, hogy ők hogyan köröznek le minket, és miért, hanem az, hogy ez a lekörözés nekünk súlyos érdeksérelem, és ezeket nem lenne törvényszerű, hogy elszenvedjük. Persze amikor már azt is ők mondják meg, mit lehet tanítani a mi iskoláinkban, és hogy kik járhatnak egy osztályba (integráció áldásos hatásai), természetes, hogy a leigázott népnek nem akarnak értelmiségi réteget.
Végeredményben oda jutunk el, hogy egy idegen etnikum élősködik és uralkodik rajtunk. Nyíltan a felsőbbrendűségével kérkedik, hogy okosabb, ügyesebb, tehetségesebb a leigázottaknál. Kettős mércét alkalmaz, és mindent elkövet, hogy a kultúrát, a nemzeti identitást rombolja. Ez látszik a neoliberalizmus minden egyes intézkedésén. Ami pont a zsidókra nem vonatkozik soha.
Izraelben hány palesztin képviselő van a kormányban? Hány magyar gárdista? Hány néger?
Ugyanezt a kérdést fel lehet tenni, hogy magyar nemzeti, illetve keresztény szervezetekben hány zsidó van vezető pozícióban? A mindenkori kormánynak milyen az etnikai összetétele? Nem tűnik fel senkinek, hogy a viszony nem kétoldalú? Mit keresnek zsidók ilyen magas és felelős pozíciókban?
Végezetül: a zsidóknak még a definiálását is el szokták maszatolni, ez sem véletlen.
Zsidó vallás és zsidó rassz két külön dolog, ami részben lefedi egymást, de nem teljesen azonos, és egymástól függetlenül mind a két dolog létezik.
A zsidó származás az Ószövetségben pontosan definiált. Jákob 12 fiának 12 törzse. Semmi vallás, csak hideg genetika. Ők a zsidó nép, zsidó rassz, zsidó faj, kinek hogy tetszik. A mindenkori zsidó nép az ő leszármazottjaik.
A zsidó vallás szintén az Ószövetségben van leírva, bár ez már nem annyira pontos. Több ága is van, és nem minden zsidó származású követi a zsidó vallást. Vannak keresztények, ateisták, meg mindenfélék. Attól még zsidók, a másik szempont szerint, nem vallásilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!