Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg igaz amit az osztályfő...

Tényleg igaz amit az osztályfőnököm mondott, és én vagyok túl lázadó, vagy nem igaz, hanem inkább ő reagálja túl? (lenn)

Figyelt kérdés

Szóval a sulim keresztény. És arról beszélt egyik ofőn, hogy nem szabad világi zenét hallgatni, mert a világi előadók közül, szinte az összes bu_zi/lesz_bikus/bi_szex. Nem is értettem mit izél ott ennyire, meg behozta Katy Perry egyik számát (I kissed a girl) és felolvasta magyar fordítással. És azt mondta ez undorító. Ebben én is bár egyetértettem, mert nem bírom egyiket sem a fenn említettek közül, de már a végén eléggé túlzásba vitte az oltogatásukat... És nagyon zavaró volt, hogy mindenki szinte az osztályból, csak az ilyen bigott keresztény családból származók nem, de egybként mondom mindenki világi zenéket hallgat. Kamasz vagyok, de nem tudom felfogni, ahogy ott mondta, hogy ha ezt ilyen nagy keresztények látnák hogy mi miket hallgatunk (mert fel kellett írni egy lapra miket hallgatunk), akk elsírnák magukat -.-

Apukám könyörgött hogy hagyjam abba mikor ezt elmeséltem neki, és azt mondta, hogy borzalmasan túlzásba viszi. Anyukám nem nagyon mondott rá semmit.

Igaza volt ofőmnek? Vagy inkább nekem és a szüleimnek, hogy túlreagálta? Nem bűn az, ha keresztény létemre világit hallgatok?

2012. máj. 10. 20:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

8 osztályos katolikus gimnáziumba jártam, akkor még nem, de most már az iskola kb fele metált hallgatott, ami nem az istenszeretet mintáját sugározza, mégsem lettem sem én, sem senki onnan a zene hatására anyagyilkos. A zene önkifejezés, életérzés. A te iskolád és alapvetően más hasonló szekta a szabad gondolkodástól akarja megfosztani a "hívőket", hogy befolyásolható tömeget hozzon létre. Ezért nem hallgathattok nektek tetsző zenét, mert akkor személyiségekké fejlődnétek. Az általad felsoroltak kívül esnek az érdeklődésemen és az általam elvárt színvonalon, de nem tartom lázadásnak. Ezeket a tinglitanglikat semmiképp. Pont, hogy az aktuális popirányzatot követed, tehát nem lázadás. Max az ő akaratuk ellen.

Kicsit elvakultan véded az iskoládat. Nem értem, miért lényeges az ingyenesség, máshol is ingyen oktatják a nyelvet, gimiben én is 3 nyelvórára jártam és egy fillérembe nem került.

2012. jún. 6. 18:17
 62/63 anonim válasza:

rihanna egyik száma, kicsit jobban elemezve:

http://www.youtube.com/watch?v=CI96fjAC26k

ha előtte láttad mind a 10 részt akkor sokkal érthetőbb, de önmagában is van mondanivalója...

2012. júl. 15. 18:49
 63/63 anonim ***** válasza:
Jézus
2020. febr. 19. 15:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!