Tényleg igaz amit az osztályfőnököm mondott, és én vagyok túl lázadó, vagy nem igaz, hanem inkább ő reagálja túl? (lenn)
Szóval a sulim keresztény. És arról beszélt egyik ofőn, hogy nem szabad világi zenét hallgatni, mert a világi előadók közül, szinte az összes bu_zi/lesz_bikus/bi_szex. Nem is értettem mit izél ott ennyire, meg behozta Katy Perry egyik számát (I kissed a girl) és felolvasta magyar fordítással. És azt mondta ez undorító. Ebben én is bár egyetértettem, mert nem bírom egyiket sem a fenn említettek közül, de már a végén eléggé túlzásba vitte az oltogatásukat... És nagyon zavaró volt, hogy mindenki szinte az osztályból, csak az ilyen bigott keresztény családból származók nem, de egybként mondom mindenki világi zenéket hallgat. Kamasz vagyok, de nem tudom felfogni, ahogy ott mondta, hogy ha ezt ilyen nagy keresztények látnák hogy mi miket hallgatunk (mert fel kellett írni egy lapra miket hallgatunk), akk elsírnák magukat -.-
Apukám könyörgött hogy hagyjam abba mikor ezt elmeséltem neki, és azt mondta, hogy borzalmasan túlzásba viszi. Anyukám nem nagyon mondott rá semmit.
Igaza volt ofőmnek? Vagy inkább nekem és a szüleimnek, hogy túlreagálta? Nem bűn az, ha keresztény létemre világit hallgatok?
Leírnád mi az a zene amit halhatsz?
Ha tényleg ilyen a tanárod az gáz szólni kell a vezetőségnek mert ez így válásóságnak tűnik és nem kereszténységnek de lehet hogy csak te adod így elő...
Kesha, Rihanna, Adele, Kelly Clarkson, Beyoncé (na őt nagyon oltotta), Jennifer Lopez (dettó), Shakira, Selena Gomez, Pitbull, China Anne McClain, Mary Mary (hoppszi keresztény), Nicki Minaj, Taio Cruz, stb...
Még mást is, de ezek a főbb dolgok...
Én vok a hetedik válaszoló is aki a privátott küldte :)
Te drága én nem akadtam ki rajtad csak az előző válaszolókon hogy hogy lehúzzák a sulit nem rajta:)
De csak ezeket? Nincs olyan az osztályban, aki Slipknotot vagy Motörheadot hallgat? Na attól már kiborulhatna... xd
Amúgy milyen zenéket mondtatok még? Nem mondtatok semmi techno, electro, house, esetleg dupbstepet? Érdekelne a reakciója egy ilyenre... (Főleg technora, mert ha sokat hallgatod, akkor te is gép leszel xd)
ÉS mellesleg itt vagyok én, aki megnézi az összes szenny filmet (Nagyi büszkesége film, de a Torrente kategóriát is bírom) és érdekes módón egy elit 8 osztályos gimibe járok, ami az ország 20-adik legjobb helye... (Akkor az ördög segít rajtam vagy mi? Najó, lehet, h ezmost kicsit túlzás volt, de én speciel nem szeretem a vallásokat..://)
Amúgy a tanárok közül sok bekattant, lehet, h neki is csak ennyi a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!