Milyen volt a lázadó korotok? Miket csinálatok? Hogyan öltözködtetek? Meséljetek róla
Én most élem meg az úm."lázadó kor"-t xĐ
Én semmi extrémet nem csinálok, 4-5 tanuló vok az iskolában.Persze szoktam csínytalankodni és hülyéskedni meg beszélgetni órán, de az még sztem semmi a mai fiatalokhoz képest.
Hát nem úgy öltözködöm, mint egy EMO.Nem követem a divatot, inkább egyszerűbb ruhákban járok.Nem érzem kirívónak őket.
Tehát én nem egy olyan lánynak érzem magam, mint a 70%!
Nálam a lázadó kor annyiból állt, hogy lógtam a suliból, mentem jobbra-balra. Otthon fűt- fát hazudtam hogy letagadjam a rossz jegyeimet.
De aztán vhogy jó útra tértem mégis, és normális ember lett belőlem.
Szerintem mindenkinek van ilyen korszaka, csak van aki kinövi, van aki tovább züllik. Én kinőttem.
épp benne vagyok :)
5ös tanuló vagyok, az az egy amit komolyan veszek :P :D
keresem az életveszélyt
bömböltetem a zenét
koncertekre járok
színes csíkok vannak a hajamban
koripályán csak és kizárólag a palánkon át közlekedem, lassítani még véletlen sem
szemtelenkedek (nem is kicsit)
haverokkal lógunk mindenfelé (persze anyu, csak a lakótelepen leszünk, aztán közben 2 faluval odébb xD)
és vannak mindig hülyeségek, de nagyon hosszú lenne leírni :D
Én pont most vagyok benne.
És élvezen,nagyon élvezem:D
Állandóan zenét hallgatnék,mindenhova mennék(csak nem engedik),nem mindig tanulok,órán beszélgetek,ha álmos vagyok majd bealszok órán,visszaszólok a felnőtteknek,az öltözködésem normális,bár néha olyan cuccokat veszek fel együtt,hogy a szüleim csak néznek,pedig szerintem jól néznek ki:D Sokat ellenkezek,ha mondják,hogy mosogassak el addig húzom amíg csak lehet,végül 2-3óra múlva mikor már ordibál apám megcsinálom:)
Suli után elmegyek ide-oda,csak nehogy haza menjek.Haverokkal a buszmegbe,plázába,boltba,parkba.Mindegy csak a haverokkal legyek és ne otthon.
DE nem cigizek és nem piálok.Vagyis csak ritkán iszok,inkább úgy,hogy a szüleim tudnak róla(vendégségbe,itthon).
Sminkelem magam és vasalom a hajam,amit apám utál:D
Nyáron szeretném színezővel beszínezni a hajam.Ha apám megtudja a falra fog mászni...de hát úgy is kijön:D
Úgy fogom fel ezt az időszakot,hogy most kipróbálom a dolgokat,megismerem a világot,hogy érettségi után eltudjak menni továbbtanulni,legyen egy jó munkám,egy megértő férjem,később gyerekem.Most lázadok minden ellen és semmi sem tetszik,remélem kinövö ezt,s később tényleg boldog feleség és családanya leszek:D
15/L
Hát én épp most élem. És elég durván cigi, pia, vizipipa egyszer kippróbáltam a fűvet.
Azon kívül szüleimet kikészítem a márkamániámmal, vásárlásal, lógok..stb..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!