Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt a lázadó korotok?...

Milyen volt a lázadó korotok? Miket csinálatok? Hogyan öltözködtetek? Meséljetek róla

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 14:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%

én most vagyok a lázadó korban :D

az öltözködésemmel nincs semmi mondjuk elég p*csás :D am rosszul tanulok buktam tőriből és matekból a többi kettes...

beszólok mindenkinek anyáéknak nagyon visszapofázok meg a tanároknak..b*nkó vagyok mindenkivel..

semmit nem csinálok itthon ha megkérnek rá..

szeretnék változtatni de egyenlőre nem megy :S

2010. jan. 23. 17:46
 12/23 anonim ***** válasza:
21%

én is benne lennék?

16 vagyok, de az én szüleim ellen nem nehéz lázadni. maradiak, apám kb a saját fiatalkorában él, amikor csak a kitűnő tanulók+nagyon jó sportolók érvényesülhetnek. én nem vagyok kitűnő, de okos vagyok és életrevaló, az átlagom meg négy egész felett van, de szerintem ez nem igazán számít. az számít, hogy lehet valaki kitűnő, de az érettségi bizottság előtt nem mer majd megszólalni. na ez az amit a szüleim nem értenek meg, talpraesettség nélkül is lehet egész nap tanulni, de elő is kell azt adni.

a külsőm nekem nem valami megbotránkoztató, a divatot követem, persze apámnak ez is sok (trenchcoat, térdfölé érő csizma, treggings, bőrdzseki, hatalmas masnik, stb.) suli után találkozom a barátaimmal, kávézunk, beszélgetünk, de nem szeretek későn hazamenni, mert messze lakom pesttől és hévezem kell...

minden pénteken járok 'szórakozni' a barátaimmal, beülünk vhova, iszunk és jól érezzük magunkat. ott alszom egy barátnőmnél, szombaton dél körül hazamegyek, aznap még lazítok, vasárnap meg egész nap tanulok. dohányzom, de nekem ez egy szertartás. nem tudnám elképzelni a sikeres dolgozat utáni szünetet, hogy ne menjek le elszívni egy cigit, vagy amikor végre reggel megszabadulok a szüleimtől, rá ne gyújtsak.

2010. jan. 24. 16:35
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Én ahogy olvasom a sorokat, nem tűntem ki a sorból.

Talán 10-11 éves lehettem, amikor világgá akartam menni, de senki nem jött velem, igy maradtam :D

Meg egyszer egyest kaptam, de féltem, h pofont kapok, ezért kijavitottam 4-esre, amit a tanár észerevett, kaptam egy osztályfőnökit érte....igy összeragasztottam az ellenőrzőmet ahová az oszt főit irták....csúnyán kikaptam érte, soha többet nem tettem ilyet.

Nem igazán voltam jó tanuló, 3-as átlagú, apám egész nap dolgozott, anyám du-s volt, igy nem volt senki aki kikérdezze tőlem a leckét..meg is lett az eredménye.

Mivel volt egy bátyám aki a heavy metalt szerette, igy egy időben én is ilyen lettem, de nem sokáig.

Lázadni inkább 17-18 évesen kezdtem, pasiztam, ittam, cigiztem....nemn kurvultam el, mert mindig ugy alakult, h tartós kapcsolataim lettek.

A középiskola után egyből mentem dolgozni, mindegy hova, csak dolgozzak. Jólesett a szabadság.

30 évesen terhesen érettségiztem le, estin, meló melett.

Pedig mennyire egyszerűbb lett volna 18 évesen???De ezt akkor nem igy gondoltam.

Ha ujra kezdhetném......

31/N

2010. jan. 24. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Most vagyok 15 éves, szóval benne vagyok. Azzal lázadok, hogy nem lázadok ( vagy alig :) ). Tanulok rendesen és szerencsére elég jól, addig nem tudok szórakozni, pihenni amíg nem végeztem a leckékkel. Nem cigizek, de nem is akarok. Inni csak és kizárólag szilveszterkor egy pohár pezsgő azt' szevasz egész évre. Persze néha vannak összetűzéseim a szülőkkel, de semmi komoly. Ami lázadásnak számíthat, hogy a metál zenéért élek, ebből kifolyólag az öltözködésem sem követi a mai "emovagyokcsőnadrágbanjárokkonzervcipőbenmeg30000forintosgatyában" fajta öltözködést.

Hát ennyi lenne, nem igazán lázadok.

2010. jan. 24. 17:18
 15/23 anonim válasza:
35%

15 vagyok. A jegyeim jók, nem cigizek, drogozok. Szemtelen vagyok és lusta. Inni néha szoktam, de anyáék tudják. Nem pasizom, szóval nem fekszem össze minden jöttmenttel. Anyáék megbíznak bennem, elengednek bárhova. Sosem hazudok nekik viszoooont ami kezd az agyukra menni az a színes haj (1-2 hetente más) zöld, szürke, kék, narancs, lila, rózsaszín, piros..... minden létező :P

Nem vagyok emo meg hasonlóak, de az öltözködésemtől kiakadnak :)

2010. jan. 25. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
-No cigi...Inni ittam már titokban a barátnőmmel /bor/ és egyszer amikor az apukája nem volt otthon elcsórtuk a robogóját mentünk vele hatvannal,elestünk és eltörtük. Az öltözödésem...nem követem a divatot de azért megnéznek az utcán. Néha szemtelen vagyok...beszólás a pics*knak az osztályban :D
2010. jan. 30. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:
horrorfilm, rockzene ezerrel
2010. jan. 30. 20:20
 18/23 anonim ***** válasza:
lázadok de azért nem csinálok olyat amit később megbánok
2010. jan. 30. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Bemásztam mindenhova ahova lehetett...:D:D
2010. jan. 30. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Hááát... igazából mondhatjuk hogy most vagyok abban akorban, vagyis inkább már jövök kifelé belőle, pedig mégcsak 16 vagyok, de hát korán érő típus :) Hát régebben soook Kárpátiát hallgattam, meg koncertekre jártam.. fekete, meg piros-fehér-zöld cuccok. Elötte olyan EMO féle is volt, bár inkább csak depressziós voltam, és félrefésültem a fufrum(ezért mindenki emonak mondott..-.-") Mostanság nem mondom, hogy feltűnő ruhákat hordok, de azért szeretem az egyedi cuccokat, ha látok vkit vmit, akkor olyat nem veszek, meg ilyenek. :) Aztán sokat járok össze haverokkal biliárdozni, utánni iszunk egy-két boroscolát, aztán szevasz, szal nincs nagy ivászat. Néha buliba, de azt tényleg csak nagyon ritkán, mert azt a fajta zenét annyira nem kedvelem. Pasizni meg... hát 1 éve van párom, szal azt nem igazán.. Régebben többet, volt pár barátom.. de nem mondom, hogy megbántam, mert annyira nem... bár mostanában már változik kicsit a véleményem erről :S Szal semmi külön9öset nem csináltam :) Várom már hogy végre együtt élhessünk a párommal, legyen családunk, minden.. de azért elöbb diploma.. szóval ígyis tud gondolkodni egy lázadó...
2010. febr. 1. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!