Milyen volt a lázadó korotok? Miket csinálatok? Hogyan öltözködtetek? Meséljetek róla
én most vagyok a lázadó korban :D
az öltözködésemmel nincs semmi mondjuk elég p*csás :D am rosszul tanulok buktam tőriből és matekból a többi kettes...
beszólok mindenkinek anyáéknak nagyon visszapofázok meg a tanároknak..b*nkó vagyok mindenkivel..
semmit nem csinálok itthon ha megkérnek rá..
szeretnék változtatni de egyenlőre nem megy :S
én is benne lennék?
16 vagyok, de az én szüleim ellen nem nehéz lázadni. maradiak, apám kb a saját fiatalkorában él, amikor csak a kitűnő tanulók+nagyon jó sportolók érvényesülhetnek. én nem vagyok kitűnő, de okos vagyok és életrevaló, az átlagom meg négy egész felett van, de szerintem ez nem igazán számít. az számít, hogy lehet valaki kitűnő, de az érettségi bizottság előtt nem mer majd megszólalni. na ez az amit a szüleim nem értenek meg, talpraesettség nélkül is lehet egész nap tanulni, de elő is kell azt adni.
a külsőm nekem nem valami megbotránkoztató, a divatot követem, persze apámnak ez is sok (trenchcoat, térdfölé érő csizma, treggings, bőrdzseki, hatalmas masnik, stb.) suli után találkozom a barátaimmal, kávézunk, beszélgetünk, de nem szeretek későn hazamenni, mert messze lakom pesttől és hévezem kell...
minden pénteken járok 'szórakozni' a barátaimmal, beülünk vhova, iszunk és jól érezzük magunkat. ott alszom egy barátnőmnél, szombaton dél körül hazamegyek, aznap még lazítok, vasárnap meg egész nap tanulok. dohányzom, de nekem ez egy szertartás. nem tudnám elképzelni a sikeres dolgozat utáni szünetet, hogy ne menjek le elszívni egy cigit, vagy amikor végre reggel megszabadulok a szüleimtől, rá ne gyújtsak.
Én ahogy olvasom a sorokat, nem tűntem ki a sorból.
Talán 10-11 éves lehettem, amikor világgá akartam menni, de senki nem jött velem, igy maradtam :D
Meg egyszer egyest kaptam, de féltem, h pofont kapok, ezért kijavitottam 4-esre, amit a tanár észerevett, kaptam egy osztályfőnökit érte....igy összeragasztottam az ellenőrzőmet ahová az oszt főit irták....csúnyán kikaptam érte, soha többet nem tettem ilyet.
Nem igazán voltam jó tanuló, 3-as átlagú, apám egész nap dolgozott, anyám du-s volt, igy nem volt senki aki kikérdezze tőlem a leckét..meg is lett az eredménye.
Mivel volt egy bátyám aki a heavy metalt szerette, igy egy időben én is ilyen lettem, de nem sokáig.
Lázadni inkább 17-18 évesen kezdtem, pasiztam, ittam, cigiztem....nemn kurvultam el, mert mindig ugy alakult, h tartós kapcsolataim lettek.
A középiskola után egyből mentem dolgozni, mindegy hova, csak dolgozzak. Jólesett a szabadság.
30 évesen terhesen érettségiztem le, estin, meló melett.
Pedig mennyire egyszerűbb lett volna 18 évesen???De ezt akkor nem igy gondoltam.
Ha ujra kezdhetném......
31/N
Most vagyok 15 éves, szóval benne vagyok. Azzal lázadok, hogy nem lázadok ( vagy alig :) ). Tanulok rendesen és szerencsére elég jól, addig nem tudok szórakozni, pihenni amíg nem végeztem a leckékkel. Nem cigizek, de nem is akarok. Inni csak és kizárólag szilveszterkor egy pohár pezsgő azt' szevasz egész évre. Persze néha vannak összetűzéseim a szülőkkel, de semmi komoly. Ami lázadásnak számíthat, hogy a metál zenéért élek, ebből kifolyólag az öltözködésem sem követi a mai "emovagyokcsőnadrágbanjárokkonzervcipőbenmeg30000forintosgatyában" fajta öltözködést.
Hát ennyi lenne, nem igazán lázadok.
15 vagyok. A jegyeim jók, nem cigizek, drogozok. Szemtelen vagyok és lusta. Inni néha szoktam, de anyáék tudják. Nem pasizom, szóval nem fekszem össze minden jöttmenttel. Anyáék megbíznak bennem, elengednek bárhova. Sosem hazudok nekik viszoooont ami kezd az agyukra menni az a színes haj (1-2 hetente más) zöld, szürke, kék, narancs, lila, rózsaszín, piros..... minden létező :P
Nem vagyok emo meg hasonlóak, de az öltözködésemtől kiakadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!