Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le az örökké...

Hogy szoktassam le az örökké "lázadó" 2 évesemet a visongva sikításról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 06:14
 1/5 anonim ***** válasza:
A válaszom nem lesz hasznos.De légyszi ha megtudod közöld velem is:S,mert néha már a falra tudnánk mászni mikor anégy évesem rázendit.Szó szerint síkit,mint egy vércse.Pedig már négy éves.
2010. júl. 22. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne vedd komolyan: vagy kérd meg, hogy kicsit hangosabban, mert nem érted, vagy hagyd ott, hogy majd akkor állsz vele szóba, ha lehiggadt - de semmiképpen ne csináld meg azt, amit ezzel el akar érni. Esetleg egy kis vizet spriccelhetsz az arcába, de feltétlen juttasd kifejezésre, hogy egyrészt ezzel nem ér el semmit, másrészt nem fogadod el ezt a viselkedést. (Egész extreém esetben megpróbálhatod "meglepni", és egyszerüen kezdj el te is visitani...)
2010. júl. 22. 06:53
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Az én gyerekeim már 7-8 hónaposan megtanulták,hogy hisztivel nem érnek el semmit. Azért náluk is előfordult,hogy hisztiztek,meg sikítoztak valamiért.

Ilyenkor egyszerűen nem vettem róluk tudomást. Ha már nagyon "untam",akkor bevittem a szobájukba,és mondtam nekik,hogy csak akkor jöhetnek ki,ha abbahagyják a hisztit,és nem is jöhettek ki. De az is előfordult,hogy rájuk szóltam,hogy hangosabban ordítsanak,mert a szomszédok még nem hallják.

Természetesen ilyenkor soha nem érték el,amiért hisztiztek. Amikor megnyugodtak,akkor elmagyaráztam nekik,hogy csak akkor kapnak meg valamit,ha csendesen,szépen kérik,a visítást nem hallom meg.

Elég hamar rájöttek,hogy nem érdemes visítozni.

Következetesnek és határozottnak kell lenni,mégha nehéz is.

2010. júl. 22. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

7-8 hónapost megtanítottad, gratula. ezek szerint nálatok nem is volt igazi dackorszak, mert addigra megtanulták.

más: sztem mondd meg neki, hogy amíg visít, nem állsz vele szóba. majd ha megnyugodott beszéltek. és amíg nem viselkedik normálisan, nem kell róla tudomást venni.

2010. júl. 22. 13:36
 5/5 anonim válasza:

Én egy nagyon jót hallottam!

Amikor tiszta erőből üvölt szó szerint arcon kell önteni egy pohár vízzel.

Magyar tanárnőm mondta még 1000 éve mikor iskolás voltam.

Figyeld meg beválik!

2010. júl. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!