Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt a lázadó korotok?...

Milyen volt a lázadó korotok? Miket csinálatok? Hogyan öltözködtetek? Meséljetek róla

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 14:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hááát... igazából mondhatjuk hogy most vagyok abban akorban, vagyis inkább már jövök kifelé belőle, pedig mégcsak 16 vagyok, de hát korán érő típus :) Hát régebben soook Kárpátiát hallgattam, meg koncertekre jártam.. fekete, meg piros-fehér-zöld cuccok. Elötte olyan EMO féle is volt, bár inkább csak depressziós voltam, és félrefésültem a fufrum(ezért mindenki emonak mondott..-.-") Mostanság nem mondom, hogy feltűnő ruhákat hordok, de azért szeretem az egyedi cuccokat, ha látok vkit vmit, akkor olyat nem veszek, meg ilyenek. :) Aztán sokat járok össze haverokkal biliárdozni, utánni iszunk egy-két boroscolát, aztán szevasz, szal nincs nagy ivászat. Néha buliba, de azt tényleg csak nagyon ritkán, mert azt a fajta zenét annyira nem kedvelem. Pasizni meg... hát 1 éve van párom, szal azt nem igazán.. Régebben többet, volt pár barátom.. de nem mondom, hogy megbántam, mert annyira nem... bár mostanában már változik kicsit a véleményem erről :S Szal semmi külön9öset nem csináltam :) Várom már hogy végre együtt élhessünk a párommal, legyen családunk, minden.. de azért elöbb diploma.. szóval ígyis tud gondolkodni egy lázadó... Tanulás... 3,7es átlagom volt egy elég erős művészeti gimibe.. annyira nem rossz
2010. febr. 1. 22:38
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Nagyjából benne vagyok szerintem:D

És élvezem de nagyon.

Vonattal elmegyünk mindenfelé a barátaimmal.

"Este 10-re legyél itthon"---> kb. 4 után jöttünk haza:D

Koncertek.

Flanelingek, agyonviselt Converse cipők, sapkák.

Éjjeli ihlet gitározásra.

Smink, tépett, emo szerű haj.

Egyetlen felnőttet tisztelek őszintén.

Szóval imádnak:D De próbálok a helyes úton maradni. Amolyan "Szent Bajkeverő" vagyok, ahogy a Mester fogalmaz:)

13/L

2011. szept. 18. 17:34
 23/23 anonim válasza:
Nos, kb én most benne vagyok! Persze csak olyan 3 hónapja! De pár dolgot tapasztaltam! A jegyek egy kicsit másak (már a tanár párszor mondta hogy így bukâs lesz ha így fojtatom) visszapofázok, lézengek össze vissza, de semmi olyan helyre ami messze lenne! Suli után séta a városban! Az öltözködésben majdnem ugyanaz, csak annyi hogy másabb a hajam egy kicsit, fekete vagy szürke pulcsi (legvilágosabb szín a ruháimban a sötétkék)! EMO-s nem vagyok! Mérges lennék ha valaki azt mondaná rám hogy EMO-s vagyok mert a ruháimban sötétek! Este 9-kor fekvés van, de az nálam általában éjfél szokott lenni! Egyszer volt a suliban egy buli ahol belenézett festeni olyan cuccal ami egy hét után kijön! Kértem egy szürke csíkot és a haverok azt mondták hogy jól áll és azóta van egy szürke csík a hajamban! Apát nem zavarja, anya majd kikészül Apát majd az fogja zavarni ha cigizni fogok, de azt elfogom kerülni mert amit tett a nagyimmal az nem túl szép, de egyébként tetszik! Izgi ha röviden akarok fogalmazni!
2017. okt. 11. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!