Mikor mondjuk valakire, hogy lázadó kamasz?
Cirka 11 és 21 éves kor között. :DDDD
Előtte dackorszak, után már felnőtt, és azt csinál, amit akar. :D
Ez elég szubijektív dolog. Egyáltalán, hogy ki mit ért ez alatt... Én nekem az lázadó aki a szüleinek az akarta ellen szegül, másfelé megy, de megvannak a célja az anbicióji. Ha eljár bulizni és éjszaka ér haza stb. De ez nálam nem azt jelenti h nem tanul, segg hülye, kultúrálatlan... És egész nap lóg iszik és cigizik. Mert az nem lázadó, az szimplán ostoba. :) Én véleményem szerint eléggé lázadó vagyok. Talán túlságosan is, de azért a minimum a 4.2-es átlag :)
14/L
Én arra mondom, aki majdnem mindenben a szüleivel szemben helyezkedik. Pl. 23óra helyett hajnali 4-5órs körül ér haza a buliból, elmegy akkor is, ha nem engedik, öltözködésével a felnőttek idegeire megy, visszabeszél stb.
Ez nem azt jelenti, hogy buta, antiszociális, bunkó. Csak így próbálja kifejezni önmagát.
Rám is mondják:D Csak mert ha olyan kedvem van, este 11kor is nekiállok gitárszólót gyakorolni. Biztos a mostani felnőtteknek is voltak dilihoppjai, fogadják el:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!