Hit gyülekezetesek, mit csinálok rosszul megtért emberként?
Figyelt kérdés
15 éves múltam. 4 hónapja megtértem. Sajnos elég rasszista, náci családom van, így csak titokban jártam istentiszteletre, de beárultak, kaptam nagy fejmosást, elvoltam tiltva (kb. 4 hete voltam csak megtérve). Lassan lazult a póráz, el-el mentem már, mostmár járok normálisan hetente titokban. Ez engem rettenetesen megviselt, hogy el lettem tiltva, több mint 1 hónapig nem mehettem istentiszteletre, viszont nem hagytam itthon abba az imádkozást, hittem Jézusban. Versenysportolónak készülök, válogatott akartam lenni, és a térdem fogta magát katt-reccs kopásom lett a túledzéstől. Ráadásul lelkipásztorom szerint is szeretethiányos vagyok, depressziós, minden bajom van, pedig próbálok hinni, de nem teljesülnek imáim. Annyira nagyon szeretném, ha betöltene a Szent Szellem, annyira sokat imádkozom érte... és hogy gyógyítson meg. Dícsérem az Urat minden nap, megbánom tiszta szívemből bűneimet, minden nap törekszem, nehogy vétkezzek. Szoktam nem naponta de rendszeresen Bibliát olvasni. Annyira odafigyelek mindenre, legyen minden jó, és szerelmes is vagyok Istenbe, de egyre romlik a helyzetem. Egyre rosszabb tanuló lettem, mostanra lógtam iskolából, mert féltem elmenni, elakartam menni psychológushoz, teljesítménykényszeres vagyok, nem bírom elviselni, ha nem én vagyok a legjobb. Kértem persze segítséget Istentől, háát.. jobb is lett, nem is. Néha rám jött a depresszió, néha nem. Próbálok nagyon javulni, vissza nem tekinteni a múltra, mert az igencsak gáz volt (sátánista ruhák, persze se Sátánhoz, se Istenhez nem imádkoztam, néha Istenhez még római katolikusként), de a családom is... úgy nőttem fel, hogy egy puszit, ölelést, semmi szeretetet nem kaptam! Elérzéklenültem sajnos, nem tudtam volna másképp túlélni azt a rengeteg ok nélküli üvöltözést, ajtócsapkodást, részegeskedést, ami folyik a családomban. Feladtam, hogy kapok segítséged Istentől, ma adtam fel. Ezerszer akartam öngyilkos lenni már, de sose mertem, még katolikusként megtanultam, hogy öngyilkosság=pokol. Kérem Jézust, segítsen, tisztítsa ki az elmémet, gyógyítsa meg a lelkemet, de minden egyre rosszabb, nem tudok sportolni, hiszen kopottak a térdeim, tanulásban lerontottam... Mit kezdjek magammal? Mit csináljak, ha egyszer sírva könyörgök Szent Szellemért, és nem, nem és nem jön? Tudom, nem lehet kierőszakolni, dehát dícsérem, nagyon törekszem... de már hónapok óta ez megy, és most merültem ki, hogy akkor itt kész, idáig nem érintett meg Isten nem is fog, több hónapja könyörgök rendületlenül. Mit tegyek? Olyan szinten elegem van magamból, hogy nem vagyok sikeres, az egész életem egy forintot nem ér, persze mindennek, amit most mondtam megvallottam már 1000x az ellenkezőjét. A térdem egyre jobban fáj, ellógok iskolából... előtte meg nyolcadikban 4,8 voltam, és országos 2. helyezett a sportágamban, betegen húztam le 500 m-t, azért nem lettem csak 1. Padlón vagyok. Senkitől nem kapok szeretetet, bele is törődtem, csak Istentől várom már. Tudom, hogy nagyon eltorzult lelki világom van, de kérem Istent, hogy gyógyítsa meg. Csak ma lett elegem, hogy mégsem jön semmiféle jelben válasz, bekövetkezés a kéréseimre. Sajnos nem volt még lehetőségem megkeresztelkedni. Szerintetek mit csinálok rosszul, mi a hibám? Nem értem... fáj már... nagyon rossz2012. ápr. 19. 22:45
51/56 anonim válasza:
Nem sértődtem meg, csak úgy tűnt, hogy az elején bizakodó voltál, a sok válasz után meg mintha feladtad volna.
Ha nem vagy messze, jó lenne látni téged(ha akarod).
52/56 A kérdező kommentje:
Fel is adtam teljesen, nekem ezek után nem kell senkitől segítség, mert idáig is magam oldottam meg a gondjaimat, és most nem rád céloztam, hanem Istenre.
2013. jún. 27. 22:42
54/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm jószándékodat! :)
2013. jún. 29. 23:32
56/56 anonim válasza:
Nem baj, én sem. Istenben köll bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!