Hit gyülekezetesek, mit csinálok rosszul megtért emberként?
Szia, szerintem az első és a legfontosabb, hogy ezt a hit gyülekezetet otthagyd, értelmes fiúnak tűnsz, hidd el, hogy egy agymosás az egész és még lejjebb fogsz süllyedni.
Igaz Istenhívő ember soha nem paktálna le ezekkel. Keress fel bátran egy közeli katolikus szervezetet, biztos, hogy tudnak neked sok mindenben segíteni. Tudod az a legnagyobb baj az emberekkel, hogy mindig csak kérnek Istentől, mindig csak én én én és én. Tőle várják, hogy megoldja a problémákat, csodát tegyen. Ő megmutatja neked a helyes utat, a többit neked kell véghezvinned.
Hallgass rám és hagyd ott ezt az agymosó szervezetet, rengeteg embert tönkretett már anyagilag és szellemileg is.
Szerintem téged nagyon csúnyán behülyítettek és magad is elhiszed, hogy csoda történt veled, mert el akarod hinni.
Ez a gyülekezet pont az ilyeneknek való, akik nem találják a helyüket a világban és tele vannak bizonytalansággal. Majd ha egyszer rádöbbensz, hogy átvertek és átmosták az agyad, jussak eszedbe. Szépen leépíted az összes emberi kapcsolatodat és már csak a hit kamu gyülekezete fog neked kezet nyújtani, akikről azt hiszed, hogy jót akarnak, közben ők irányították az egészet, hogy így legyen. Nyisd ki a szemed és kezdj el gondolkodni is!
Ó Istenem, mit tettek ezek veled?!
Bármilyenek is a szüleid, okkal tették hogy eltiltottak onnan. Megakartak óvni ettől a borzalomtól!
Milyen szent szellem, milyen gyógyítás?
Isten nem ad közvetlenül a kezedbe semmit, és nem ad világi örömeket. Azért élsz most itt ezen a világon, hogy tanulj,fejlődj,bizonyíts. Isten megad mindent ami a lelked fejlődéséhez kell, viszont te vagy az akinek cselekedni kell, Isten nem fog helyetted semmit sem megcsinálni. Semmilyen szent szellemet nem kell várni, aki majd megvált téged. Te vagy az aki megváltod magad.
Tedd amit kell, és ahogyan kell. Az élet ilyen egyszerű.
Istent a cselekedeteitekkel kéne dicsérni.
De sajnos még nem is ott van a legnagyobb baj, hogy nem ez zajlik nálatok. Hanem az hogy amit ott az emberek agyával csinálnak... és amit a tiéddel is csináltak.
Te szegény ifjú lány, hát nem látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!