Hit gyülekezetesek, mit csinálok rosszul megtért emberként?
Szia, azt vettem észre a hozzászólásokból, hogy sokan nem hisznek Istenben és azt akarják, hogy te se higyj.
Én azt mondom neked, kérd az Urat, hogy segitsen meg, alakits Istennel egy jó kapcsolatot, hogy igazán megismerhessed Jézus Krisztus által.Én nem vagyok hit gyülis de mégis nagyon hiszek Istenben és az ember életében vannak sikerek és kudarcok, szabadulj meg a sátán minden kísértésétől ebben is kérd Isten segitségét, hirdesd az Igét esetleg beszélj a szüleidnek Jézusról, és imádkozz, hogy ne történjen fejmosás, leszídás, esetleg megütnek Isten mentsen meg.Ha tudsz beszélj a lelkipásztorotokkal vagy ha nem vele, keress fel egy másikat és imádkozzatok közösen vagy legalább kérd a segitségét, hogy ő is imádkozzon érted, csinálj meg mindent Istennek, az Ő akaratát, de vigyázz be ne csapjon valaki, a Bibliában benne van az igazság, olvasd
A Biblia azt mondja, hogy cselekedetek által nem lehet megigazulni Isten előtt csakis hit által, a Jézus Krisztus által és, hogy az örök élet nem a mi érdemünkért adatik hanem kegyelemből egyedül a Jézus érdeméért, ne add fel!!!
Szerintem nem muszály kilépnek a gyüliből ha ott jól érzed magad és úgy érzed ez az ami az életedbe szügséges, a célod vagy hozzátartozik az életedhez
#44 Jak. 2.22. "Látod, hogy a hit együtt munkálkodott az ő cselekedeteivel, és a cselekedetekből lett teljessé a hit"
Valóban azt irja, de például, te elkezdesz járni egy gyülekezetbe és hittel fordulsz oda akkor a cselekedeteid is mások lesznek. A hit együtt van a cselekedetekkel. "Az igaz ember pedig hitből él"
Szia!
Hasonló cipőben járok, én sem rég tértem meg. A szüleim ateisták, világi suliba jártam, mostmár HGY által fenntartottban. Először vita volt belőle, mostmár eljárok IT-re minden hétvégén, és annyi a feltétele, hogy jól tanuljak és viselkedjek. Vízkeresztséged volt már?
Az, hogy te vagy az első a családban, az nem véletlen. Az, hogy te keresed az Urat, szereted Őt, és hiszel Benne, ezek nagyon jó dolgok. De ugye végletek vannak a világban, és nem csak jó hanem rossz szellemi erők is vannak. Ajánlanám neked Derek Prince könyveit, most speciál az áldás és átok-ra gondolok. A kijelentésekkel pedig vigyázz, de majd ezeket megérted, ha elolvastad a könyvet. Nem kell szerénykedned, megkérhetsz más keresztényeket, hogy támogassanak a hitükkel, és imádkozzatok együtt. Áldjon meg az Úr testvérem :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!