Egyszerű magyar emberként lehet valamit tenni a Trianoni sérelmek orvoslásáért?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 21:31
1/13 anonim válasza:
Jézusom. Nagyon-nagyon egyszerű magyar ember, mégis hogy gondolod?
2/13 A kérdező kommentje:
úgy, h pl nem politikus
2011. nov. 3. 21:33
3/13 anonim válasza:
Még a politikus sem tehet semmit. De értelme sem lenne.
4/13 anonim válasza:
Én is gondoltam már rá, támogatom, a Hatvannégy vármegye ifjúsági mozgalmat, Határon túli magyarokat támogatom.
Támogasd a Jobbikot mert ők tényleg tesznek a magyarsággal. Ne szitkozd az országod hogy szar fos. Hanem szeresd. Külföldön is nagy a szegénység. Ne menny el az országból.
Bár én nem egyszerű ember vagyok.
5/13 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy Magyarország a mai napig fizeti a hazai holokauszt(nak nevezett semmiért) a kártérítést, de Trianonért egy fillért kártérítést nem kaptunk.
6/13 anonim válasza:
Ez így van, az országunkra senki sem emlékezik meg ,hogy mennyi embert öltek meg a környező népek. Minekünk meg tisztelnünk kell a zsidókat.
7/13 Antimod válasza:
Építs kapcsolatot határon túli magyar emberekkel, értsd meg őket, segíts nekik megőrizni a magyar hagyományokat odaát is.
8/13 anonim válasza:
Akadjatok már le erről a trianonról... AZ lenne a legértelmesebb.
AKi pedig írta, hogy jóvátételt fizetünk a holokauszt miatt, az mutatna egy HITELES bizonyítékot azzal kapcsolatban, hogy kinek és mennyit fizetünk?
Például a költségvetési törvényben biztos benne van, vagy máshol. Keresd ki és másold be ide, megnézném... : )
Unalmas már ez a zsidózás meg anyám kínja.
9/13 anonim válasza:
Keresgélj, találni fogsz anyagok róla. Nekem nincs kedven ide linkelgetni semmit.
10/13 anonim válasza:
Senki nem emlékszik amikor szerb csapatok jártak faluról falura,megöltek mindenkit csak mert magyar volt:Skár hogy nem akkor éltem,komoly ellenállásba ütköztek volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!