Mikor jön el újra Jzus?
Vidiripi
Mivel vallási témáról volt szó így persze hogy írtam a Bibliából. De mire is akarsz a való életből példákat?
"Én nem tudom, kikről ír a Biblia. Emberi bölcsességek vannak benne összegyűjtve és történetbe vannak fűzve."
Azért nem csak bölcsességek vannak benne. S nem emberi bölcsesség hanem Istené.
De ez nem tartozik a kérdéshez.
Nos hogy mi lesz amikor Jézus eljön az le van írva abban a könyvben amit te irodalmi műnek tartasz.
"Az embereknek hirtelen nem lenne miért küzdeniük, pedig tudjuk, hogy az élet egy nagy küzdés, ezért olyan szép."
Ezért olyan szép. Sokan azért küzdenek a világ számos pontján hogy ne haljanak éhen. Akkor övék a tökéletesen boldog élet mert nekik tényleg a túlélésért kell küzdeni?
"A latin nyelv. Ez egy olyan téma volt amibe nem kellett volna belekezdened mert már megint sületlenségeket írsz. A Bibliát magyarul tanuljuk, és a latinnak semmi köze nincs a Bibliához. Nem kell latinul tudnom a Bibliát. Elég ha magyarul majdnem megbukok belőle a másik meg hogy fölösleges a latin nyelvhez a Biblia. Nem is tudom, hogy hozhattad össze a kettőt. Na mindegy. a lényeg, hogy már megint hülyeséget írtál."
Nos ha orvos akarsz lenni akkor tudnod kell a latint ez elengedhetetlen mert ez az "orvosi nyelv".
Csak azt akartam szemléltetni ezzel ha nem tudod hogy mi történt az elején a teremtéskönyvében akkor azt sem fogod érteni hogy a későbbiek folyamán mi miért történik.
Valószínűleg az a baj hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Ezért elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!