Mikor jön el újra Jzus?
"Fogalmam sincsen miért hozol állandóan idézeteke a Bibliából és hívod elő Ádámot és Évát. Abszolút semmi köze nincsen, egyenesen témába vágó. "
Mert qa Tanúk mást nem tudnak!
Válasz Vidripinek!
Tartalmilag üres amiről írtál, ezért tartom hülyeségnek. Az, hogy személyeskedő voltál az nem téma, de az amiket írtál az teljesen üres volt. Annyit lehet belőle leszűrni, hogy nem tudok mindenkin segíteni, és hogy papám döntése, hogy olyan lett amilyen amit szintén nem te fogsz meghatározni már bocsika.
A latin kell ahhoz, hogy orvos legyen valami, mert az összes betegségnek és az összes gyógyszernek latin neve van úgyhogy elengedhetetlen. És kérlek szépen, hagyd békén Ádámot és Évát, nem tudom, te nem tudsz példákat hozni a való életből? Csak a Bibliából? Mert azt látom, hogy kívülről fújod a Bibliát (vagy nem) de az, hogy miért lesznek az emberek olyanok amilyenek erről fogalmad sincs.
Ha már van az embernek pénze, mindene megvan, teljesen egészséges mind lelkileg mind testileg és egyszerűen minden az ölébe hullik, az egyszer vagy öngyilkos lesz vagy olyan dolgokhoz nyúl amihez nem nyúlt volna ha meg lenne mindene. És ez alól te se lennél kivétel, én szentül hiszem. És akkor itt van tessék Ádám és Éva se bírta ki a nagy jólétben, hogy ne essenek bűnbe.
Válasz ma 14:13-nek!:)
A Biblia való életről ír és nem a hupikék töpikékről, ezt jól vésd a fejedbe;)
Vidiripi
"..papám döntése, hogy olyan lett amilyen amit szintén nem te fogsz meghatározni már bocsika."
1. Nem azt írtam hogy a papád döntése az hogy olyan lett amilyen a papád döntése az volt hogy az alkoholhoz nyúlt.
2. Már bocs de én mit határoztam meg az életében?
"A latin kell ahhoz, hogy orvos legyen valami, mert az összes betegségnek és az összes gyógyszernek latin neve van úgyhogy elengedhetetlen."
Tehát a latin az alapja. Nos hogyan fogod megérteni az egész történetet ha nem ismered hogy mivel kezdődött s mi is történt akkor?
Ezért Ádám és Éva mert velük kezdődött. (Ádám jól el is szúrta mert a nő rávette a nőt meg a Sátán)
"Ha már van az embernek pénze, mindene megvan, teljesen egészséges mind lelkileg mind testileg és egyszerűen minden az ölébe hullik, az egyszer vagy öngyilkos lesz vagy olyan dolgokhoz nyúl amihez nem nyúlt volna ha meg lenne mindene."
Most akkor megvan mindene vagy nincs meg mindene?
"Most akkor megvan mindene vagy nincs meg mindene?'
Ha mindene megvan valakinek semmije. Pont nem értetted meg a filozófia üzenetet. Igen ellenmondás.
DE az ember ilyen. Gyakran nem a cél a fontos hanem az odavezető út. Az ember alapból nem fog le futni 42 km-t unalom űzésből. De ha célul tűzi ki,hogy ő biza 1. lesz a marathonon akkor edzeni fog rá. Esetleg belép egy futó klubba ott embereket ismer meg jól érzi magát. De ha a célját úgy érné el,hogy lefizeti a bírót,hogy írja be a lista 1. helyére,vagy taxizna vagy akármi. Akkor lehet,hogy elmutogatja haverjainak egy olyan 10 percig és ennyi vissza az unalom.
Ha viszont edzik rá lehet 90 éves korába is csak előrébb akar jutni a listán de legalább van miért élnie.
És pont ezért borzasztó az öröklét nincs cél, nincs mit elérni, nincs vége, nincs eleje, nincs küzdés, nincs előre jutás, nincs élet csak vegetálás.
Ha magányos vagy jobban esik a társaság, ha nyakadon lógnak folyton jól esik a magány. Ha nincs pénzed megpróbálsz szerezni, ha sok van szinte kidobod az ablakon.
De ennek már abszolút köze nincs a kérdéshez.
Vidiripi
"Ha nincs pénzed megpróbálsz szerezni, ha sok van szinte kidobod az ablakon."
Ismertess már össze egy ilyen ablakon kidobom annyi pénzem van emberrel. Mert amit ott kidob az jól jönne nekem a ház projektben.
Unalom az öröklétben: Isten adott célt Ádámnak és Évának.
Miért ne tehetné meg ezt megint célt adna azoknak aki érdemesek arra hogy túl éljék az ítélet napját?
Oké Vidripi elegem van. Teljesen elegem van, hogy ennyire nem tudod megérteni azt amit írni akarok. Folyamatosan tűt keresel benne, folyamatosan ellentmondásba akarsz keveredni és csak azért sem akarod megérteni amit írok, holott az teljesen egyértelmű. Továbbá abból is elegem van, hogy nem tudsz a való életből példákat írni, mindig csak a Biblia és a Biblia. Én nem tudom, kikről ír a Biblia. Emberi bölcsességek vannak benne összegyűjtve és történetbe vannak fűzve. Egy irodalmi mű. A lényeg, hogy nem találkoztam még ennyire Biblia bolond emberrel aki csak innen tud ihletet venni az élethez. De ez nem tartozik a kérdéshez.
A többi pontosan a kérdéshez tartozott, ugyan is azt summázgatjuk éppen mi lenne ha eljönne Jézus és csapna itt egy nagy jó létet. Tulajdonképpen az emberek háromnegyede öngyilkos lenne. A Földön eluralkodna a káosz és a zűrzavar. Rengeteg gyilkosság lenne és lopás. Az embereknek hirtelen nem lenne miért küzdeniük, pedig tudjuk, hogy az élet egy nagy küzdés, ezért olyan szép. Mert még nincsen meg mindened, és ezért olyan jó, hogy vannak céljaid.
A latin nyelv. Ez egy olyan téma volt amibe nem kellett volna belekezdened mert már megint sületlenségeket írsz. A Bibliát magyarul tanuljuk, és a latinnak semmi köze nincs a Bibliához. Nem kell latinul tudnom a Bibliát. Elég ha magyarul majdnem megbukok belőle a másik meg hogy fölösleges a latin nyelvhez a Biblia. Nem is tudom, hogy hozhattad össze a kettőt. Na mindegy. a lényeg, hogy már megint hülyeséget írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!