Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor jön el újra Jzus?

Mikor jön el újra Jzus?

Figyelt kérdés
Már 2000 éve várunk rá, még hány ezerévet kell? És miért vár ilyen sokáig?

2012. márc. 10. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
58%

Vidiripi

11. válaszoló.

S az apostolok azért a kitalált emberért haltak erőszakos halált.

Szenvedtek el annyi megaláztatást ostorozást kövezést vesszőzést. Mindezt egy kitalált személy miatt aki soha nem létezett.

Ez érdekes. De akkor mi motiválta ezeket az embereket? Hihetetlen lelki erő kellett hogy annyira ragaszkodjanak egy hazugsághoz hogy az életüket adják érte. Mert őket bizony akkor nagyon keményen üldözték. Bár igaz hogy az 1.századi Néró császár mentálisan nem volt teljesen beszámítható. De akkor kire fogták rá Róma felgyújtását? A kitalált ember kitalált híveire?

2012. márc. 11. 12:49
 12/77 anonim ***** válasza:
5%
Mindig is voltak, és lesznek is olyan hülye emberek, akik képesek marhaságokat elkövetni olyasvalamiért, amiben hisznek.
2012. márc. 11. 13:30
 13/77 anonim ***** válasza:
60%

"Még ezer éve na ne idegesíts! Már 2000 éve várják. Majd ezer év múlva megint az lesz kiszámolja valaki, hogy + 1000 év?"

Miért nem olvasod el a Bibliát? El se olvasod, de okoskodsz róla? Én ne idegesítselek? Az ezer esztendő azután lesz mikor újra eljön Jézus és uralkodni fog.

2012. márc. 11. 13:58
 14/77 anonim ***** válasza:
42%
Jézus valahogy sokkal jobb fejnek tűnik a South Parkban és a Family Guy-ban.
2012. márc. 11. 14:03
 15/77 anonim ***** válasza:
57%
Egyesek nem értem, hogy hogy nem szégyelik magukat amugy ha valameiketek aki ilyen okos olvasná a Bibliát és utána kezdene komentálni akkor nem lenne ennyi marha komment amugy is amikor Jézus vagyis Isten mert ugyan az a személy: ,,Én és az Atya egy vagyunk,, ujra eljön a Földre világ vége lesz mert a Biblia azt irja hogy a kovetkező eljövetelnel magamhoz veszem azokat akik méltóak rá.
2012. márc. 11. 16:29
 16/77 anonim ***** válasza:
31%
Biblia helyett inkább A magyar helyesírás szabályait olvasom...
2012. márc. 11. 16:38
 17/77 anonim ***** válasza:
48%
Jó poénkodjál csak de majd ez még eszedbe jut mert az életed véges de azert az imamba ezentúl téged is belefoglalak szükségedlesz rá ;)
2012. márc. 11. 16:53
 18/77 anonim ***** válasza:
30%

Valahogy magamtól is rájöttem, hogy az életem véges, nem kellett hozzá vallás. Épp ezért igyekszem minél jobban kiélvezni. Ráadásul nekem nincs arra szükségem, hogy mások mondják meg, hogyan éljek, pláne nem egy könyvre.

Ja és az imáidra sincs szükségem. Megvagyok nélkülük is.;)

2012. márc. 11. 17:11
 19/77 anonim ***** válasza:
32%

Vidiripi

Töröltek egy választ.

"Mindig is voltak, és lesznek is olyan hülye emberek, akik képesek marhaságokat elkövetni olyasvalamiért, amiben hisznek."

Csak hogy a törölt válaszban az volt írva hogy Jézus nem is létező személy volt. Csak egy kitalált személy.

Azért áruld már el nekem hogy még is milyen marhaságokat követtek el azok az emberek?

" Egyesek nem értem, hogy hogy nem szégyelik magukat amugy ha valameiketek aki ilyen okos olvasná a Bibliát és utána kezdene komentálni akkor nem lenne ennyi marha komment amugy is amikor Jézus vagyis Isten mert ugyan az a személy: ,,Én és az Atya egy vagyunk,, ujra eljön a Földre világ vége lesz mert a Biblia azt irja hogy a kovetkező eljövetelnel magamhoz veszem azokat akik méltóak rá."

Nos igen egy kicsit te is figyelmesebben olvashatnád a Bibliát.

Máté 28:18 Jézus hozzájuk lépett, és így szólt: "Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön.

Mert ha ő isten akkor ki adott neki hatalmat és minek?

Máté 26:39 Egy kissé továbbment, arcra borult, és így imádkozott: "Atyám, ha lehetséges, távozzék el tőlem ez a pohár; mindazáltal ne úgy legyen, ahogyan én akarom, hanem amint te."

Ha egyek miért imádkozott? Saját magához imádkozott?

"Valahogy magamtól is rájöttem, hogy az életem véges, nem kellett hozzá vallás. Épp ezért igyekszem minél jobban kiélvezni. Ráadásul nekem nincs arra szükségem, hogy mások mondják meg, hogyan éljek, pláne nem egy könyvre.

Ja és az imáidra sincs szükségem. Megvagyok nélkülük is.;)"

A hívők is rájöttek arra hogy az életük véges s erre nekik sem volt szükségük a vallásra. Pedig képzeld el hogy mások mondják meg azt hogy hogyan élj. A politikusok megmondják hogy hogyan élj. S az is egy könyv törvénykönyv. De nekem még is az az érzésem hogy keresed Istent. Mert ha nem így volna akkor nem írtál volna ide. Mert nem logikus hogy hívőkre pazarlod a véges életedet. Hiszen neked élvezni kell az életet minden percét mert véges s ha eljön a vég akkor nincs tovább. Csak nehogy megbánd hogy hú mennyi időt elvesztegettem azzal hogy írogattam mert ahelyett csinálhattam volna mást is.

2012. márc. 11. 17:42
 20/77 anonim ***** válasza:
67%
Kedves ma 17:42 azert irta igy a bibliaban hogy neki adatott mert az egyszeru ember es a sok hietetlen ugyebar lathatjuk a kommentelok kozott is nem ertettek volna es nem hittek volna el hogy O Isten de ha kicsit elgondolkozol a szentharomsagon hogy a szentharomsag igazabol 1 szemely tenyleg nehez megerteni de Jezus o Isten csak nem kozvetlenul hanem kozvetve es azert irt igy vagyis sugalmazta h ertsek az emberek;)
2012. márc. 11. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!