Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor jön el újra Jzus?

Mikor jön el újra Jzus?

Figyelt kérdés
Már 2000 éve várunk rá, még hány ezerévet kell? És miért vár ilyen sokáig?

2012. márc. 10. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
De én már nem tudok nincs türelmem várni rá. Miért nem mutatja meg magát, adja jelét, akkor sokkal gyorsabban lehetne az igét hirdetni és téríteni. Így most én is gondolkodóba estem és hitetlenkedek.
2012. márc. 13. 19:33
 42/77 anonim ***** válasza:
55%

Nemvagyok válaszoló!

Igen, Isten még vár, ami most van, az a kegyelmi idő.

Olvasd el az igeverset!

"9: Nem késlekedik az Úr az ígérettel, amint egyesek gondolják, hanem türelmes hozzátok, mert nem azt akarja, hogy némelyek elvesszenek, hanem azt, hogy mindenki megtérjen."

Isten nem fogja az orrodra kötni, hogy milyen kritériumok alapján fogja eldönteni, hogy lejárt a kegyelmi idő. Ezt Ő tudja, és jó is, hogy az emberek ezt nem tudják. Ha tudnák hogy mikor jön el,akkor felkészülnének, de előtte viszont úgy gondolnák, hogy még van idő megtérni.

2012. márc. 13. 20:19
 43/77 anonim ***** válasza:
42%

Vidiripi

"amig le nem szamolsz az osszes bunoddel a tisztito tuzben ugy hogy ennek tudataban gyujtsetek a buneiteket es ugy hogy legyen hatra valaki aki imadkozzon ertetek ugy hogy a gyermekeiteket is igy tanitsatok"

Nem sokat tanulmányoztad a Bibliát.

Csak egyszer mutatná meg valaki hogy mire alapozza a tisztítótűz tanítást. Természetesen Bibliai igével alátámasztva.

Mivel Jézus a megváltó s meghalt azért hogy az ember bűneit elvegye.

Kérdező!

Mennyi ideje vársz Jézus 2. eljövetelére? S mit kellett eddig kiállnod a hitedért? Nem az életedben hanem a HITEDÉRT.

2012. márc. 13. 20:24
 44/77 anonim ***** válasza:
44%

Nagyszerű idézet ha majd esetleg főnöki beosztásba leszek én is elsütöm fizetés idején.

Ígérni én is tudok pedig nem vagyok Isten. Lehet csak kaptunk egy mézes madzagot Ha tényleg annyira akarná,hogy örökké boldogan éljünk alapból nem csinálta meg volna azt amit mi ma életnek nevezünk, hanem csak berakott volna a vidámparkba. Mint hörcsög a mókuskerékbe elletünk volna.

2012. márc. 13. 20:27
 45/77 anonim ***** válasza:
55%

Vidiripi

Pont ez történt a teremtés könyvében Mózes első könyvében pontosan ez áll. A hely neve Édenkert.

Csak Sátán rávette az embert hogy olyat tegyen amit nem szabad. Az ember meg meg tette.

Pedig csak 1 szabály volt arról az egy fáról ne egyél.

2012. márc. 13. 20:50
 46/77 anonim ***** válasza:
58%
Akkor mi célja volt a fának? Mintha egy gyereknek azt mondanád ne edd meg a sütit!
2012. márc. 13. 20:52
 47/77 anonim ***** válasza:
56%

Aha, ez egy kicsit ironikus amúgy, hogy egy internetes oldalon kérdezed meg, hogy mikor jön el Jézus.

Egyet nem értek. Mit akarnak az emberek Jézustól? Oké, hogy hisznek benne, higgyenek. De mit akarnak tőle? Mit kéne, mit csináljon?

2012. márc. 13. 20:55
 48/77 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Szabadítsa meg a világot a gonosztól. Ezt a célja Jézus 2. eljövetelének.

Nemvagyok!

"Akkor mi célja volt a fának?"

Szabad akarata van az embernek. Van egy apa van neki egy kocsija. Apa azt mondja hogy - Fiam a kocsit nem viheted el! Hallgat az apjára vagy sem?

Mert ha nincs kocsi akkor eleve el sem viheti a gyerek mert nincs mit. De ha van kocsi s akkor is hallgat az apjára és nem viszi el. Az mekkora öröm az apának hogy a fia hallgat rá. S később maga az apa adja oda a kocsi kulcsot a fiának s mondja azt hogy Fiam ott a kocsi. Használd! Megbízom benned.

Ez a szabad akarat. Megtehetnéd de nem teszed meg mert nem akarsz csalódást okozni apádnak. De ez szeretet is egyben.

2012. márc. 13. 21:31
 49/77 anonim ***** válasza:
Mit tartalmaz az a szó, hogy gonosz?? Betörők, rablók, gyilkosok, állatkínzók, emberkínzók...stb? Mert ezek eddig is voltak.
2012. márc. 13. 21:53
 50/77 anonim ***** válasza:

Lehet bánom,hogy folytatom de megteszem.

De szabad akarat által annyi döntést lehet hozni. Miért kell ebbe a rossznak is beletartoznia?

Az apa-kocsis példáról az apa valószínűleg félti a kocsit,és mivel apa nem mindenható ha a gyerek széttöri nem tud újat szerezni. Ha tényleg megbízik a fiába nem tesztelgeti és nem kér tőle ilyen hülyeséget. Az apa azért nem bízik meg a fiába mert tudja nem tökéletes. Ádám és Éva "tökéletes" volt semmi oka nem volt kételkedni bennük.

Az,hogy Ádám és Éva megette az almát nem tudom miért lettek az utódai gonoszak. Esetleg megfűszerezte isten kapzsisággal,önzőséggel.Elvileg tudást adott nem új személyiséget.

A kollektív büntetés se túl szép dolog mivel én akkor nem is éltem mi közöm van hozzá. Kösz ük^13 nagymama remélem finom volt az az alma.

De egyébként mit jelent az,hogy eljön Jézus, széttárja karjait majd a gonoszak elporladnak és a Földből egy cukormázas luxus ketrec lesz? Mi garantálja,hogy mindenki élvezni fogja, mi van ha egy idő után valaki megunja a nagy jó létet és bűn követ el,hogy legyen valami változás. Gondolom akkor megint be lesz vezetve a halál mert így játsszuk ezt a játékot. Mert sajnálattal közlöm az ember ilyen, ha túl jól megy a dolgunk keresünk problémát,hogy megoldhassuk(vagy csak rágódjunk rajta). Ha viszont ezek a dolgok eltűnnek akkor teljes személyiség átírást kellene végre hajtani. Ami kicsit ellent mond a szabad akaratnak.

2012. márc. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!