Csalódtál már neoprotestáns egyházban/gyülekezetben?
"...de saját hagyományt kreálnak (pl.: eröltetik a reggeli bibliaolvasást, pedig én álmosan arra képtelen vagyok, és nem is írja a szentírás, hogy kell). Ezért nem tudom mit tegyek, van ellenérzésem, de azt is látom, hogy mélyen hívő emberek vannak ott."
Kedves kérdező, nem tudom, hogy melyik közösségről beszélsz, de vannak jó szokások, melyek szellemisége nem ellentétes a Bibliáéval és ez a lényeg. A reggeli rövid "Bibliaolvasás"-t nálunk napi-szövegnek hívják, és igazán nem hosszú idő, de arra a napra olyan plusz-t ad, ami nekem is meglepő volt, mikor elkezdtem. Amikor kihagytam, érdekes módom sokkal több bajom és problémám adódott a munkahelyemen, mint amikor nem. Sőt, mikor rászántam azt az 5 percet (CSAK SZOKÁS KÉRDÉSE) , igazából nem is volt rossz napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!