Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?
Ha én egy ilyen szituációba kerülnék, valószínűleg nem kérdeznék, hanem felkiáltanék:
-Azt a k.rva, tényleg létezel!
Istentől, csak jó származik, és Ő a legjobbat akarja neked, és mindenkinek. Ugyanakkor Istennek terve van veled és a szeretteiddel is, lehet, te nem látod azonnal, meg h ez a legjobb választás, de késöbb majd rá fogsz jönni. Bizzál Istenben, mert Ő az egyetlen és az igaz. Tudod, nekem most betegedett meg a tesóm súlyosan, és simán odaállhattam volna Isten elé, és szidkozódhattam volna, h miért történt ez vele, nem érdemelte meg, de nem tettem, mert nemtudhatom, hogy Isten miért enged meg dolgokat.. Most gondolj bele, ha meggyógyulna, egy csoda által az összes haverja elkezdene hinni, (volt olyan aki Hollandiból utazott haza..) mi is elmélyülnénk a hitben, ezzel üdvösséget nyerve.. Ha pedig esetleg belehal, akkor meg csak neki lesz jó, mert vége a sok földi szenvedésnek, és ott lehet Istennel a paradicsomban.. Neki ez volna a legjobb, még ha nekünk nagyon is fájna.. (persze azt akarom h meggyógyuljon, de akaármi történik, nem hagyom el Istent)
Isten útjai kifürkészhetetlenek!! ;)
Ha a válaszod nekem szántad,azt hiszem félreértettél. Én egy 99%-ban ateista család tagja vagyok akikért naponta imádkozom, hogy ne engedje őket az Úr elveszni, mutassa meg nekik is szeretetét, kegyelmét, ahogyan nekem megmutatta.
Tehát azt kérdezném tőle, hogy meghallgatja-e az imáimat és megmenti-e őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!