Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy valamit kérdezhetnél...

Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Ha Isten szószerint, mint ahogy te beszélsz a barátoddal, válaszolna neked.
2012. febr. 24. 09:10
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
11%
És egyébként valószínűleg pont azért épp ők kapták feladatul, mert rendes, szerető emberek!
2012. febr. 24. 19:16
 22/49 A kérdező kommentje:
Annak aki válaszolt az egyik Istennek feltett kérdésre: Igen teljes mértékben igazad van. Ez pontosan így van. :) Ez az egész családodnak egy nagy próbatétel. :) Tudod a beteg embereknek általában sokkal könnyebb elfogadniuk azt akik, mint a körülöttük élőknek. Egyébként csoda bármikor történhet. Én rengeteget láttam már. Olyat, hogy valakinek kisebb volt az egyik lába és a SZEMEM láttára, nött meg akkorára mint a másik. Vagy hogy egy lány kancsal volt eléggé, és megyógyult, mert segítséget kért Istentől és megkapta. Azóta lát rendesen, eltudja olvasni a Bibliát, pedig azelött kettősen látta. Ja és az orvosok soha nem tudták volna így megműteni a szemét, mint ahogy Isten egy szavára meggyúgyította. :)
2012. febr. 24. 21:56
 23/49 anonim ***** válasza:
74%
Hát én is így gondolom. Nagyon szeretem a tesóm, nem erről van szó, csak sajnálom. Remélem egyszer csoda történik! :')
2012. febr. 24. 22:07
 24/49 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem! Tudod Június 1.-3.-ig lesz a papp László sportarénában egy reménység fesztivál az összes kerszténynek. Az ilyen alkalmakon általában szokott lenni, gyógyító alkalom is. Esetleg eljöhetnétek, hátha lesz valami! De persze nem bíztos, mert tiszta szivvel hinni kell és akarni, és amit tisztaszivvel szeretnénk azt az úr meg fogja adni! :)
2012. febr. 24. 22:35
 25/49 anonim ***** válasza:
8%
én azt kérdezném meg Tőle, hogy mikor hozza el az ítéletnapját
2012. febr. 25. 19:12
 26/49 anonim ***** válasza:
11%

ma 19:12!

És mit tennél ha tudnád, hogy mikor lesz ama nagy nap?

Senki más nem tudja csak az Atya! Nem véletlenül...

2012. febr. 25. 19:21
 27/49 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha tudnád is esetleg melyik nap lesz az... hiába mondanád el az embereknek körberöhögnének. Senki nem hinné el neked.
2012. febr. 25. 19:23
 28/49 A kérdező kommentje:
Biztos vagy benne, hogy tudni akarod? Jobb lenne, ha tudnád percre pontosan, hogy mikor halsz meg?
2012. febr. 26. 20:21
 29/49 anonim ***** válasza:
62%

Kérsz egy sört?

Ha igent mondana, adnék neki egyet :-O :-D

2012. febr. 28. 22:18
 30/49 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos :D
2012. febr. 29. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!