Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Ha Isten szószerint, mint ahogy te beszélsz a barátoddal, válaszolna neked.2012. febr. 24. 09:10
2/49 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés, szinte szó szerint ugyanígy. Akkor is azt mondtam, amit most: ha te mindenható és mindentudó vagy, te teremtetted a világot, miért engeded és engedted, hogy milliók vére folyjon, hazudjanak, lopjanak, csaljanak, s mindezt a te nevedben tegyék...
3/49 anonim válasza:
Nehéz olyan kérdést feltenni, amire még nincs válaszunk:)
De talán ez lenne: Minek örülnél a legjobban?
4/49 anonim válasza:
Ha az ember a teremtés csúcsa, akkor miért van tele konstrukciós hibákkal?
5/49 anonim válasza:
Istennel csak úgy érdemes beszélni, mint egy baráttal - vagy ahogy a Biblia ajánlja, mint az apámmal, akiről tudom, hogy szeret, és mindig jót akar nekem.
Kérdésem is van, amit állandóan felteszek, és kapok válaszokat is, de olyan jó lenne a tudni a BIZTOS választ. A kérdés pedig a következő:
"Hihetek-e az ígéretedben, Istenem?"
6/49 anonim válasza:
Miért nem számolt azzal,hogy ha szabad akaratot ad az embernek,akkor az ellene is fordulhat? Mert ez bizony hiba,figyelmetlenség. Ha pedig tudta előre,akkor meg elmebetegség,mert egy olyan isten aki előre,tudja hogy ha ilyen paraméterekkel megteremi az embert,az előre tudja azt is,hogy ezért meg fogja büntetni. Vagyis vagy figyelmetlen volt,ami kizárja a tökéletességét,vagy rosszindulatú volt,ami kizárja a jóságát.
7/49 anonim válasza:
Utolsó, én mindig azt mondom, hogy a legtöbb keresztény két dologban rendületlenül hisz: Isten jóságában és a Biblia igazában. Na most ez a kettő nagyon üti egymást, tehát az egyik nem igaz...
8/49 anonim válasza:
Hogy miért lógatta be nekem a mézesmadzagot azzal, hogy utamba sodorta az igazi nagy szerelmet, aztán mégis véget kellett érnie?
9/49 A kérdező kommentje:
Isten végteleül jó, és a biblia igaz. Csak sokaknak nehéz ezt megérteni, hisz a biblia tele van jelképekkel, csak sokak vagy félre értelmezik ezeket a jelképeket, vagy mindent szószerint vesznek belőle.. egyik sem igaz...
Legelső válaszolónak: Isten megobocsájt neked, ha te is akarod tiszta szívből! :)
2012. febr. 24. 13:57
10/49 A kérdező kommentje:
illetve egyik sem jó megoldás
2012. febr. 24. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!