Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy valamit kérdezhetnél...

Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Ha Isten szószerint, mint ahogy te beszélsz a barátoddal, válaszolna neked.
2012. febr. 24. 09:10
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
61%
A reakció is aranyos. :) (Többieknek bevallom, és leveleztem privátban a kérdezővel, és szeretnék egyszer úgy hinni, ahogy Ő! ;) Ha minden vallásos ember ilyen lenne, sokkal kevesebb lenne a hitetlen!)
2012. febr. 29. 17:01
 32/49 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, apropó mindjárt válaszolok az üzidre! Bocsi hogy nem írtam, teljesen elfelejtettem...
2012. febr. 29. 17:15
 33/49 anonim ***** válasza:
62%

Az egész életemet végig kell szenvednem?

Ha igen, akkor miért...?

2012. febr. 29. 18:35
 34/49 A kérdező kommentje:
Nem kell majd többé szenvedned ha sikerül rábíznod magad Istenre, és neki ajánlod az életedet.
2012. febr. 29. 19:47
 35/49 anonim ***** válasza:

De hát pont ez az az út amin járok...

Csak ez nem egyik napról a másikra dolog, így főleg nem.

2012. febr. 29. 19:56
 36/49 anonim ***** válasza:

De, egyik napról a másikra dolog! Valamit "rosszul csinálsz" akkor, ha nem érzed az áldását.

Mit teszel?

2012. febr. 29. 19:58
 37/49 anonim ***** válasza:
Mégis mit lehet abban rosszul csinálni, hogy próbál az ember jobb lenni...?
2012. febr. 29. 20:02
 38/49 A kérdező kommentje:
Igen is nehéz átadni magad Istennek és az Ő útját követni, és ez az egyik napról a másikra dolog ez nagyon személy függő.. Tudjátok az emberek az idők során falat építenek a szívük köré, hogy megvédjék magukat a támadásoktól. az esésektől, a fájdalomtól. Megkeményítik a szívüket. Csak sajnos ezzel az a baj, hogy ha Isten be akarna költözni a szívedbe akkor nem fog tudni, mert egy óriás kőfalat talál, amin nincs ajtó. S bár te azt gondolod, hogy miért nem jön be? Hisz én mondtam neki hogy jöhet, Ő nem fog tudni bejönni. Először meg kell gyógyulni, és imádkozni, hogy törjön szép, szünjön meg hogy Istennek szabad uta lehessen a szívünkhöz. Vannak gyógyító alkalmak, szinte minden fajta keresztény gyülekezetben. Feljönnek a régi dolgok olyanok is amikre talán már nem is emlékszel. Ezekért egyenként kell imádkozni hittel. Valakinek könnyen megy van akinek nehezebben. Nagyon sok sikert kívánok nektek. Legyetek áldottak. :)
2012. febr. 29. 20:12
 39/49 anonim ***** válasza:
Köszönjük...
2012. febr. 29. 20:25
 40/49 anonim ***** válasza:

20:02: Azt, hogy nem csak próbálni kell! Isten megadja a válaszokat, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy te várod. Lehet, hogy most is nyújtogatja feléd a lehetőséget, de nem veszed észre, mert valami konkrét dologra vársz. De azt a konkrét dolgot csak úgy kaphatod meg, ha elfogadod, amit most nyújt.

És ami nagyon fontos: nem elég hinni, nem elég imádkozni! Ha Isten valamire indít, akkor cselekedni is kell! Ő csak kinyitja a kaput, de belépni neked kell!

2012. febr. 29. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!