Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy valamit kérdezhetnél...

Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Ha Isten szószerint, mint ahogy te beszélsz a barátoddal, válaszolna neked.
2012. febr. 24. 09:10
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Isten tudta, hogy az emberek ellenefordulhatnak... Nehéz neked ezt így elmagyarázni.. Van egy ötletem! Miért nem kérdezed meg tőle Te imában! Ha figyelsz válaszolni fog.. Persze nemúgy hogy hét te Pisti! Szóval nem szószerint.. mindenkinek máshogy, csak észre kell venni... hajrá! :D
2012. febr. 24. 14:00
 12/49 A kérdező kommentje:

Talán az a nagy szerelem nem is volt olyan nagy csak te hitted azt.. Isten jót akar neked, nem az a fajta aki csak becsalogat az erdőbe aztán ott hagy. Isten nem csak a jót a legjobbat szeretné számodra, lehet hogy az a nagy szerelem rossz dolgokar tartogatott magában.. kitudja... :) Bizzál Istenben és bizz az ő erejében és bizz abban hogy amit Ő akar az jó.. Isten szabad utat engedett nekünk. Választhatunk vagy az ő útján járunk vagy a sajárunkon. De tudjátok meg! Istennek terve van veletek! Engedjétek hogy átvegye az írányítást, és akkor semmiben sem szenvedtek hiányt, ami kell nektek azt Ő megadja. Hogy hogy tegyed ezt meg? Imádkozz. Nem kell sokat beszélned, csak azt mond el ami a szívedben van. És ha TÉNYLEG tiszta szívvel imádkozol akkor ő megfogja adni. :) Mindenkinek szép napot

u.i.: Egy ember aki 100%ig tudja hogy Isten létezik és még ma is munkálkodik és csodákat tesz.

2012. febr. 24. 14:05
 13/49 A kérdező kommentje:

Én sajnos nem tudom pontosan minek örülne a legjobban Isten.. Azokat tudom, hogy miknek örülhet.. például az örömkönnyeknek. Abban nagy örömét leli! Örül ha a csodát amit veled tett megosztod bizonyság formájában az emberekkel. De mindennek örül ami jó és neki szánod, ami jó és a világnak szánod, ami jó és magadnak szánod!

Ne feledjétek soha! Isten jó! Mindenkor! De tedd fel neki te ezt a kérdést és megmutatja neked!

2012. febr. 24. 14:17
 14/49 A kérdező kommentje:

Ha az igéret Istentől származik IGEN hihetsz neki! Isten nem fog téged soha becsapni! Isten szeret téged és a legjobbat akarja neked. De azt neked is hagynod kel mert ha te nem engeded közel magadhoz Isten akkor Ő nem fog erőszakosan odajönni hozzád és azt mondani, hogy már pedig én akkor is szeretlek! Ha te nem fogadod el őt akkor Ő azt mondja: Szretlek, de ha nem engedsz közel magadhoz én tiszteletben tartom ezt és nem megyek hozzád közel.

Hagynunk kell hogy vezessen minket! Mert Ő tudja legjobban hogy mi kell nekünk! És csak így tudjuk elvégezni a feladatot amit ránk szabott. Ja és még valami Isten NEM ad olyan feladatot amit te ne tudnál végre hajtani! :)

2012. febr. 24. 14:23
 15/49 A kérdező kommentje:
Szóljatok ha rámenős vagyok :D dől a szó a számból.. :D mint általában.. Szerintetek milyen nemű lehetek és körübelül hány éves? Ezek a válaszok fényében :)
2012. febr. 24. 14:25
 16/49 anonim ***** válasza:

1) Hogy kerültek azok a középkori kínai pecsétnyomók, amiket a 19. században találtak meg, Írországba?

2) Tulajdonképpen ki volt Kaspar Hauser?

2012. febr. 24. 15:30
 17/49 anonim ***** válasza:

14:25

17 éves, nőies fiú.

2012. febr. 24. 15:32
 18/49 anonim ***** válasza:
27%
Ha kérdezhetnék Istentől (már HA LÉTEZNE) akkor megkérdezném tőle hogy aki hisz benne az miért jelentgeti a válaszomat a moderátornak. Csak azért mert szerintem nincs Isten?
2012. febr. 24. 16:45
 19/49 anonim ***** válasza:
62%

Én ezt: Miért engedted meg, hogy sérülten szülessen meg a testvérem, miért pont az én szüleimnek engedted meg, amikor nagyon rendes szerető emberek?

De még lenne pár... De ez a legfontosabb számomra.

2012. febr. 24. 19:13
 20/49 anonim ***** válasza:
61%
Utolsónak: van, amikor az emberek feladatként kapják a gyermeküket. Én is így kaptam, jó előre "fel lettünk rá készítve" a férjemmel együtt. Mi úgy szeretjük, ahogy van.
2012. febr. 24. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!