Ha egy valamit kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?
Talán az a nagy szerelem nem is volt olyan nagy csak te hitted azt.. Isten jót akar neked, nem az a fajta aki csak becsalogat az erdőbe aztán ott hagy. Isten nem csak a jót a legjobbat szeretné számodra, lehet hogy az a nagy szerelem rossz dolgokar tartogatott magában.. kitudja... :) Bizzál Istenben és bizz az ő erejében és bizz abban hogy amit Ő akar az jó.. Isten szabad utat engedett nekünk. Választhatunk vagy az ő útján járunk vagy a sajárunkon. De tudjátok meg! Istennek terve van veletek! Engedjétek hogy átvegye az írányítást, és akkor semmiben sem szenvedtek hiányt, ami kell nektek azt Ő megadja. Hogy hogy tegyed ezt meg? Imádkozz. Nem kell sokat beszélned, csak azt mond el ami a szívedben van. És ha TÉNYLEG tiszta szívvel imádkozol akkor ő megfogja adni. :) Mindenkinek szép napot
u.i.: Egy ember aki 100%ig tudja hogy Isten létezik és még ma is munkálkodik és csodákat tesz.
Én sajnos nem tudom pontosan minek örülne a legjobban Isten.. Azokat tudom, hogy miknek örülhet.. például az örömkönnyeknek. Abban nagy örömét leli! Örül ha a csodát amit veled tett megosztod bizonyság formájában az emberekkel. De mindennek örül ami jó és neki szánod, ami jó és a világnak szánod, ami jó és magadnak szánod!
Ne feledjétek soha! Isten jó! Mindenkor! De tedd fel neki te ezt a kérdést és megmutatja neked!
Ha az igéret Istentől származik IGEN hihetsz neki! Isten nem fog téged soha becsapni! Isten szeret téged és a legjobbat akarja neked. De azt neked is hagynod kel mert ha te nem engeded közel magadhoz Isten akkor Ő nem fog erőszakosan odajönni hozzád és azt mondani, hogy már pedig én akkor is szeretlek! Ha te nem fogadod el őt akkor Ő azt mondja: Szretlek, de ha nem engedsz közel magadhoz én tiszteletben tartom ezt és nem megyek hozzád közel.
Hagynunk kell hogy vezessen minket! Mert Ő tudja legjobban hogy mi kell nekünk! És csak így tudjuk elvégezni a feladatot amit ránk szabott. Ja és még valami Isten NEM ad olyan feladatot amit te ne tudnál végre hajtani! :)

1) Hogy kerültek azok a középkori kínai pecsétnyomók, amiket a 19. században találtak meg, Írországba?
2) Tulajdonképpen ki volt Kaspar Hauser?

Én ezt: Miért engedted meg, hogy sérülten szülessen meg a testvérem, miért pont az én szüleimnek engedted meg, amikor nagyon rendes szerető emberek?
De még lenne pár... De ez a legfontosabb számomra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!