Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek ateisták?

Mi a véleményetek ateisták?

Figyelt kérdés

Hatalmas divat lett az ateizmus, Isten halott, mondta Nietsche. De kérdem én: jó ez az embereknek, hogy az ateizmus ilyen rohamosan terjed? Sajnos az ember természeténél fogva önző és aljas. Visszasírom azokat az időket amikor még Isten félelmet keltett a gonosz emberekben. Nem látjátok, hogy hová tart a világ?

Akik az ateizmust terjesztik mérhetetlenül buták.Olyan társadalmi romlást indítanak el, ami csak pusztuláshoz vezet.

Az ateista ember nem tud átlépni a materialista világszemlélet határain. Kérdem én: ameddig nem élünk egy ideális világban, sőt ilyen pokoli világban élünk, hogy jön bárki ahhoz, hogy egy MÁS, új szemléletet gondolkozás nélkül elvessen?

Nem kellene lenézni a Biblia tanításait. Bárcsak eljönne egyszer Isten országa, ahol a szeretet uralkodik, nem a pénz, és a gonoszságot csírában elfolytanák.

Az ateizmus táptalaja a vadkapitalizmusnak, az értelem nélküli létezésnek.

Várom hozzászólásaitokat

2012. febr. 10. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:

Jól látod milyen vagyok. Én nem csapom be magam, ezt hívják hitnek.

Most ez egy ilyen időszakom, mindenki csalódik valamikor a világban. Ilyenkor szeretek elgondolkozni a nagyobb kérdéseken. Sőt szerintem sz*r a világ úgy ahogy van. Ha szerinted nem, akkor szerencsés vagy, nem találkoztál még sok mindennel. Miben voltam ellentmondásos? Egyébként a véleményem változhat közben is nem?:D

2012. febr. 14. 22:43
 62/72 A kérdező kommentje:
Már tényleg belakavarodtam, de nem érdekel :D Bennem megvan a hit, kiválasztottnak érzem magam, úgy érzem van helyem a Földön. Ez fog hajtani a jövőben is, ha alaptalan képzelgés az egész, akkor is hasznot húzok belőle, placebo. Szóval nem is izgat más véleménye, ha hülyének néznek,az sem érdekel.
2012. febr. 14. 22:51
 63/72 A kérdező kommentje:
na erre mit reagálsz ?:D
2012. febr. 14. 22:51
 64/72 A kérdező kommentje:
Na jó dologra tapintottál rám. Mivel valamilyen szinten beképzelt vagyok, úgy érzem, hogy jóval okosabb vagyok az átlagnál, ezért kialakult bennem a gondolkodásra való hajlam. Szétnézek a világban, és rá kell jönnöm, hogy egy gettó vesz körül, IQ 0-kkal,csak azért, mert a nagy emberek hasznot húznak a hülyékből. Ilyenkor 2 út van előttem, az egyik, hogy én is húzzak hasznot a hülyékből, ne papoljak nekik, ne akarjam őket megváltani; vagy próbáljak rajtuk segíteni. Tehát én nem keresem az élet szépségeit a szürke hétköznapokban, én ettől többet akarok, úgy érzem többre hivattam. Lehet egy gyökér lázadónak is nevezni, minden nagy ember lázadó volt. Nagy eséllyel nem leszek nagy ember, habár ki tudja, de legalább megpróbáltam, nem csak az élet "kis örömeit" kerestem.
2012. febr. 14. 22:58
 65/72 A kérdező kommentje:
Mivel magyarázzátok azt, hogy egy jógi 2 hétig nem evett és nem ivott orvosi ellenőrzés alatt? Az ateista szemléletetek milyen magyarázatot ad erre?
2012. febr. 14. 23:36
 66/72 A kérdező kommentje:
A klasszikus biológia elég tanácstalan
2012. febr. 14. 23:36
 67/72 Mirk ***** válasza:

Minden ilyen jógis nemevésivásról végül kiderült, hogy valahogy csaltak.

Nem tudom, hol olvastál erről de fake az biztos. Hogy miért?

Mert az ember nem bírja 2 hétig víz nélkül és pont.

2012. febr. 14. 23:41
 68/72 A kérdező kommentje:
olvastam valahol, hogy indiában 20 orvos figyelte 2 hétig a jógit, nem hiszem, h kamuznának
2012. febr. 14. 23:54
 69/72 A kérdező kommentje:
annyi hülyeséget hall az ember, a franc se tud szelektálni, hogy mi az igaz meg mi nem
2012. febr. 14. 23:55
 70/72 anonim ***** válasza:

és te nevezed magad okosnak????xdxd

ahhoz képest... az 500-as IQ szinte mellé Isten elfelejtett egy kis szkepticizmust csomagolni. menj reklamálni!

egyébkéntvazt mondtad, nem találkoztam sok rosszal az életben. egyetem előtt 2 évig kórházban voltam önkéntes betegek mellett. most orvosira járok, mellette dolgoznom kell, mivel nincs, aki támogasson anyagilag - szüleim nem tudjnak mindem költséget fedezni. a fél családom utál, csak mert apáméknak lehetett gyerekük, a testvérének nem. ezért abba születtem bele, hogy egyesek ok nélkül szemétkednek velem. 12 évesen rákos voltam. a kezelés hatására meghíztam, a hajam kihullott, tele vagyok striákkal, amíg élek. miután visszamentem a suliba (refi gimi), a legtöbben bántottak, csúfoltak és kiközösítettek a külsőm miatt. persze azt nem tudták, mi bajom volt előtte.

szóval sorolhatnám még, hány nem rossz dolog volt az életemben:)

2012. febr. 15. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!