Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Evolúció elméletet cáfoló írások?

Evolúció elméletet cáfoló írások?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már több helyről, hogy az evolúció elmélet már megbukott. Szeretnék kicsit többet tudni róla. Linkelnétek?
2012. jan. 16. 14:41
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
0%

" Ne, tervezte azt senki és semmi, és ezt a tervezést nem bizonyítja senki és semmi."

Amennyi ostobaságot összeírkáltál itt, azt tényleg nem bizonyítja semmi tervezés. De a DNS-ben lévő program intelligens információt hordoz,deneked az anyám tyúkja (Petőfi) is az anyám kínja, csak így tervezés nélkül.

ejtolnkrpaőmeiflbokegitmt - ez most tervezés eredménye vagy nem? Tesztellek...

2012. jan. 29. 21:04
 52/54 anonim ***** válasza:
0%

""Amikor bemész egy étterembe, csak nem azt akarod mondani, hogy tervezés nélkül akarsz élelmiszert fogyasztani?"

Ennek mi köze az egészhez? "

Neked mi közöd van az egészhez, amikor csak a részt látod, de azt is satnyán!

A természet akkor hoz létre életet, ha élni akar, akárcsak az ember - most akartam valamit mondani. ksopppemixüeóhlkknem viisekkgooraö3kdz - most meg nem. pedzed már??

2012. jan. 29. 21:19
 53/54 anonim ***** válasza:

"Jelennek meg könyvek és cikkek a neten, de nem lehet komolyan venni őket.

Legalábbis engem már elég sok dologgal megtaláltak, de azok vagy teljesen nevetségesek, vagy a saját evolúció "verziójukat" cáfolják meg. Mivel az ilyen evolúció cáfolók rendszerint nem épp biológiaközeli szakmájúak, nem épp hitelesek.

Az értem.hu creationscience.com és sok egyéb oldalon találsz írásokat, amik mindaddig egész értelmesnek tűnnek, amíg melléjük nem állítod a szakirodalmat."

Ez így nem jó! Pont a szakirodalmat cáfolják, így ez úgy jön le, hogy a szakirodalomnak azért van igaza, mert igaza van és kész

2017. febr. 24. 14:23
 54/54 anonim ***** válasza:
Nem azt cáfolják meg. Szalmabáb érvelés az egész. Ezért kell mellé tenni a szakirodalmat, hogy láse, mi a tényállás és mirôl beszélnek a kreacionisták. Igen lényeges különbségek vannak.
2017. febr. 24. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!