Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Evolúció elméletet cáfoló írások?

Evolúció elméletet cáfoló írások?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már több helyről, hogy az evolúció elmélet már megbukott. Szeretnék kicsit többet tudni róla. Linkelnétek?
2012. jan. 16. 14:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Ha van hited, hiszel Mózes Teremtés könyvének, ha nincs akkor valami tudományos magyarázatnak fogsz hinni, tőled függ. Azt meg találsz neten.
2012. jan. 17. 17:35
 12/54 anonim ***** válasza:
De elfogadják tudósok is, biológusok is. Csak őket kiröhögik a "rugalmas gondolkodású" ateista kollégáik. A tudomány területéről Istent száműzni ma nagy divat. De majd ez is elmúlik.
2012. jan. 17. 19:05
 13/54 anonim ***** válasza:
54%

Nem divat, hanem annak következménye, hogy az isten hipotézis nem vizsgálható.

Ugyan minek bonyolítsanak valamit egy ellenőrizhetetlen felvetéssel, ha anélkül is mennek a dolgok. Mégsem ülhetnek az üres lombik felett, várva, hogy történjen benne valami.

2012. jan. 17. 20:27
 14/54 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de a hívő tudósok kritizálása és leszólása nem éppen lovagias dolog a Richard Dawkins-féle neo ateisták részéről. Főleg miután őket ugyanazon tudomány iránti szenvedély vezette el Isten nagyságához. Így kiderül hogy minden nézőpont kérdése....
2012. jan. 17. 20:37
 15/54 anonim ***** válasza:

ma 19:05

Rosszul tudod! Nagyon! A vallásos szakmabelek is elfogadják az evolúciót! Egyedül a hozzá nem értők és a mélyen vallásosak nem hiszik el az elméletet. És a legszebb, hogy vélt igazukat nem tudják alátámasztani!

Mellesleg utánanéztem annak az említett ősrégi könyvnek (Az élet - Hogyan jött létre?) és kiderült, hogy a jehova tanúinak keze munkáját dicséri. No comment!

2012. jan. 17. 20:37
 16/54 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 19.05, de szerintem nem nekem címezted a kommentedet, ugyanis nem tudom rosszul. Én az intelligens tervezésben hiszek, ahogyan ezek a hívő tudósok is. Tehát igen, hisznek az evolúcióban, mint módszerben, a véletlenben nem hisznek azonban. És ezen meggyőződésüket ki is tudják fejteni, érvekkel alátámasztani. Ezek ellen indított hadjáratot a modern ateizmus.

Hála Istennek a tanúkkal köszönő viszonyban sem vagyok.

2012. jan. 17. 20:55
 17/54 A kérdező kommentje:

Linkelnétek légyszi?

Vallásos szakmabeliek, akik elfogadják az evolúciót,

vallásos szakmabeliek, akik nem fogadják el

Illetve, amiket még fölhoztatok, hogy léteznek de nem írtatok hozzá sem nevet, sem linket.

Akik írtak konkrétumokat, azoknak köszönöm!

2012. jan. 17. 20:59
 18/54 anonim ***** válasza:

ma 20:55

Pedig neked címeztem! És ennek ellenére rosszul tudod! Aki biológus és hívő az ugyanúgy vallja az evolúciót, mint az ateista társaik. Milyen tudósokról beszélsz? Mondd már! Csak a nem szakmabeli tudósok mondanak ellent az evolúciónak, de milyen jogon? Egy közgazdász sem szól bele egy agrármérnök dolgába!

2012. jan. 17. 21:19
 19/54 anonim ***** válasza:

Kérdező!

[link]

Például ő! Az emberi evolúció a szakterülete és katolikus, de teli van a net ilyenekkel, te is kereshetsz!

2012. jan. 17. 21:24
 20/54 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy eléggé elismert az ipse. A tudomány és a művelőik többsége nem különbözteti meg a tudósokat annak alapján, hogy ez most vallásos vagy sem. Ilyet csak egyes harcos ateisták tesznek, mint például az említett Dawkins. Elítélendő, de azért tényleg sokat letett már az "asztalra".
2012. jan. 17. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!