Evolúció elméletet cáfoló írások?
Nem divat, hanem annak következménye, hogy az isten hipotézis nem vizsgálható.
Ugyan minek bonyolítsanak valamit egy ellenőrizhetetlen felvetéssel, ha anélkül is mennek a dolgok. Mégsem ülhetnek az üres lombik felett, várva, hogy történjen benne valami.
ma 19:05
Rosszul tudod! Nagyon! A vallásos szakmabelek is elfogadják az evolúciót! Egyedül a hozzá nem értők és a mélyen vallásosak nem hiszik el az elméletet. És a legszebb, hogy vélt igazukat nem tudják alátámasztani!
Mellesleg utánanéztem annak az említett ősrégi könyvnek (Az élet - Hogyan jött létre?) és kiderült, hogy a jehova tanúinak keze munkáját dicséri. No comment!
Én vagyok a 19.05, de szerintem nem nekem címezted a kommentedet, ugyanis nem tudom rosszul. Én az intelligens tervezésben hiszek, ahogyan ezek a hívő tudósok is. Tehát igen, hisznek az evolúcióban, mint módszerben, a véletlenben nem hisznek azonban. És ezen meggyőződésüket ki is tudják fejteni, érvekkel alátámasztani. Ezek ellen indított hadjáratot a modern ateizmus.
Hála Istennek a tanúkkal köszönő viszonyban sem vagyok.
Linkelnétek légyszi?
Vallásos szakmabeliek, akik elfogadják az evolúciót,
vallásos szakmabeliek, akik nem fogadják el
Illetve, amiket még fölhoztatok, hogy léteznek de nem írtatok hozzá sem nevet, sem linket.
Akik írtak konkrétumokat, azoknak köszönöm!
ma 20:55
Pedig neked címeztem! És ennek ellenére rosszul tudod! Aki biológus és hívő az ugyanúgy vallja az evolúciót, mint az ateista társaik. Milyen tudósokról beszélsz? Mondd már! Csak a nem szakmabeli tudósok mondanak ellent az evolúciónak, de milyen jogon? Egy közgazdász sem szól bele egy agrármérnök dolgába!
Kérdező!
Például ő! Az emberi evolúció a szakterülete és katolikus, de teli van a net ilyenekkel, te is kereshetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!