Evolúció elméletet cáfoló írások?
Régi hozzászólásom bemásolom:
Van. De vallásos kiadás. Épp ma olvastam el belőle 100 oldalt. Egy vallásos barátnőm adta oda, a címe:
Az élet - Hogyan jött létre? Evolúció vagy teremtés útján.
Itt online olvashatod fejezetenként, szerintem mindegyik le van gépelve:
Teremtés, vagy evolúció 1-gyel kezdődik, valahol alul, felülre nézve pedig a többit fogod látni, a tovább gombbal tudod majd megnyitni a teljes fejezetet.
Remélem segítettem.
Más oldalak meg arról írnak hogy a 6 napos verzió bukott meg.
Egyébként csak azért mert van benne hiba még nem bukott meg:
Ha én azt mondom: minden természetes számnak van legalább 2 osztója. Akkor sokan egyetértenek velem de néhánynak feltűnik,hogy az 1-enek csak 1 van attól még nem bukott meg az elmélet csak kicsit hibás.
Esetleg Harun Yahya: Evolúciós csalás című műve.
Egyébként a Bibliát is lehet cáfolni kismillió ténnyel, néhány állítás pedig ami az evolúciót támadja, nem állja meg a helyét.
Azt hiszem valami Hovind is előadásokat tartott Biblia témában, magyar hangalámondás van, tehát értenéd, ha nem tudsz angolul, és ő is mindenféle cáfolatokkal állt elé belekötve még az élő fába is.
Az evolúcióelmélet hibás, de nem bukott meg. Ajánlom figyelmedbe Wolfgang Kuhn: A darwinizmus buktatói illetve Az állat és angyal között - avagy hogyan tette tönkre a biológia az emberképet című könyveit.
A Biblia pedig csak akkor bukott meg, ha szó szerint értelmezed, de akkor nem vagy okosabb egy bősz, fanatikus fundamentalistánál. Az ugyanis nem természettudományos tankönyv hanem szimbolikus metafizika. És ebben az értelemben az egyezés a tudománnyal döbbenetes.
Jelennek meg könyvek és cikkek a neten, de nem lehet komolyan venni őket.
Legalábbis engem már elég sok dologgal megtaláltak, de azok vagy teljesen nevetségesek, vagy a saját evolúció "verziójukat" cáfolják meg. Mivel az ilyen evolúció cáfolók rendszerint nem épp biológiaközeli szakmájúak, nem épp hitelesek.
Az értem.hu creationscience.com és sok egyéb oldalon találsz írásokat, amik mindaddig egész értelmesnek tűnnek, amíg melléjük nem állítod a szakirodalmat.
Ki ez a Harun Yahya? Megnéztem! Anti-cionista, iszlám-kreacionizmus hívő és anti-szabadkőműves! Ez az ember a hite miatt támadja az evolúciót, ahogy a többi ember is. Kérdező! Az evolúció-elmélet nem bukott meg! Két tábor van, a vallásosak, akik a kreacionizmus mellett és az evolúció ellen vannak; és vannak a racionálisan gondolkodó, esetleg ateista művelt emberek, akik vallják az evolúciót. És akkor ennek tetejében vannak még a tudósok, akik bizonyították is az elméletet. Az evolúció ellen csak vallásos emberek szólalnak fel, és/vagy akik nem értenek hozzá és/vagy más a szakterületük.
A kreacionizmus egy vicc, ezerszer cáfolták. A hívők meg sose fogják elfogadni az evolúciót, még akkor sem, ha lejönne az atyaúristen és ő maga mondaná, hogy az evolúció termékei vagyunk!
ma 11:43
Kár, hogy egy tudós sem állít ilyet. "Magatoknak" írjátok ezeket a könyveket és egymást nyugtatjátok ezzel a hülyeséggel. De attól még sem tudományos, sem bizonyított nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!