Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a probléma a Hit Gyülekezet...

Mi a probléma a Hit Gyülekezettel?

Figyelt kérdés
Miért utálják Őket? Miért zavarja az embereket az Istenbe vetett hitük? stb..
2012. jan. 4. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
34%

Vidiripi

Arra gondolsz ha nem tudom hogy adott személy miért viselkedik úgy ahogy akkor jobb ha csöndbe maradok mert elveszthetem az üdvösségemet?

(Uram, ha ez Tőled van, dicsőség Neked!)

Inkább ezt mondja az ember?

Vagy arra gondolsz hogy aki a szent szellemet becsmérli annak nincs bocsánat. Mert ez az egy nem bocsájtható meg?

Máté 12:31 Azt mondom azért néktek: Minden bűn és káromlás megbocsáttatik az embereknek; de a Szellem káromlása nem bocsáttatik meg az embereknek.

Nyelveken szólás: Cselekedetek 2:4 És megtelének mindnyájan Szentszellemmel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Szellem adta nékik szólniok.

5 Lakoznak vala pedig Jeruzsálemben zsidók, istenfélő férfiak, minden nép közül, melyek az ég alatt vannak. 6 Minekutána pedig ez a zúgás lőn, egybegyűle a sokaság és megzavarodék, mivelhogy mindegyik a maga nyelvén hallá őket szólni. 7 Álmélkodnak pedig mindnyájan és csodálkoznak vala, mondván egymásnak: Nemde nem Galileusok-é ezek mindnyájan, a kik szólnak? 8 Mimódon halljuk hát őket, kiki közülünk a saját nyelvén, a melyben születtünk?

Mivel azt írod birtokában vagy ennek a képességnek akkor te túl vagy a vízkeresztségen. (a megtérésen is)

2012. jan. 11. 23:38
 52/77 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki saját akaratot kapott Istentől ,nem kötelező gyülekezetbe járni.Én például nem járok semmilyen gyülekezetbe. Hála Jézusnak ad annyi erőt hogy a hitem által megtart engem és úgy próbálok élni ahogy Istennek tetsző.Jézus pedig hallja hangomat és a gondolataimat,nem kell ahhoz gyülibe járni.A templom pedig megadatott (a test)ahol Jézus lakozni tud.Aki pedig utálja a Hit gyülekezetét máris bűnt követ el....nem kötelező oda járni ennyi az egész...
2012. jan. 12. 13:55
 53/77 A kérdező kommentje:

ma 13:55

Ahhoz képest, hogy nem jársz gyülekezetbe elég jól kiállsz a Hit Gyülekezete mellett.

Áldjon meg az Isten ezért!

2012. jan. 12. 19:17
 54/77 anonim ***** válasza:
34%

Vidiripi

52. válaszoló.

A saját szavadon kívül mire alapozod még ezt az állításodat?

2012. jan. 12. 23:34
 55/77 anonim ***** válasza:
35%

Azért ez már félelmetes!

[link]

2012. jan. 15. 20:34
 56/77 A kérdező kommentje:

"Azért ez már félelmetes!"

Te meg nézz utána mielőtt belinkelsz valamit. Már itt is és számos fórumban "elhangzott",hogy ez az iromány egy jobbikos irománya volt hátha befolyásolni tudja az egyhái törvény módosítását. Azóta már ő is elismerte mosolyogva de sajnos azt a cikket már törölték, ezt pedig napról napra teszik fel oldalakra.

2012. jan. 16. 08:55
 57/77 anonim ***** válasza:
Lehet, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy egy lányt -akit személyesen ismerek- miután kiszállt a hitgyüliből, megfenyegettek és még sokáig zaklattak (ezért hiszek az ilyen irományoknak).
2012. jan. 16. 09:36
 58/77 A kérdező kommentje:
Én még az elmúlt 20 évben ilyet nem tapasztaltam. Leírhatnád a történetet.
2012. jan. 16. 13:58
 59/77 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kiszálni nem lehet, mert hogy be se kell lépni. Ez nem egy klub vagy valami hanem egy egyház. Mint pl. a katolikus vagy ilyesmi...
2012. jan. 16. 14:00
 60/77 anonim ***** válasza:
Manapság bármikor megváltoztathatod a vallásod ha akarod holnap muszlim utána buddhista lehetsz szerintem ez mindent elmond a hitelességükről
2012. jan. 16. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!