Mi a probléma a Hit Gyülekezettel?
Én régóta ismerem a Hit gyülekezetet de soha nem kértek vagy szedtek belépőt ez egy nagy hazugság.
Valóban túl nagy hangsúlyt fektetnek az adakozásba de senkinek nem kötelező, mindenki Őnként teszi.
Én is szoktam adni de ha más gyülekezetbe megyek pl reformátusba vagy katolikusba akkor is adnék.
Érdekes senkit nem zavar hogy cigarettára, drogra, alkoholra mennyit költenek.
Senkit nem zavar hogy diszkóra, mozira, prostikra mennyit költenek.
Senkit nem zavar hogy évente új mobilra, számítógépre mennyit költenek.
De az hogy a Isten munkájára költik akkor az már súlyos bűnnek számít?!
ma19:04
És ezt most kinek szántad?
Kedves eric,
Ezt már hiába magyarázod. A kérdés pedig nem a drogárusokról meg a prostikról szólt, hanem a Hit gyülekezetről. Beszélgethetünk azokról is egy másik kérdésnél, de idecitálni őket felesleges és értelmetlen.
Nem vagyok "spiller", ahogy Te nevezed, és nem kívánok senki zsebéből pénz kidumálni, de ha szerinted ez olyan nagy teljesítmény, akkor jutalmazd Te is bátran! Én nem vagyok irigy Német Sándorra, mert van egy csodálatos szakmám és kiegyensúlyozott életem, habár nem vagyok anyagilag túl jól eleresztve. Cserébe tiszta a lelkiismeretem abban a tekintetben legalább, hogy nem veszem el senki pénzét jogtalanul, a jóhiszeműségére és Istenbe vetett hitére hivatkozva.
Továbbra sem nézem le azokat, akik bármilyen hitet követnek és így próbálnak jobbá, tisztességesebbé válni, lelki téren fejlődni. Nem tudom, ezt melyik mondatomból szűrted le.
Neked azonban minden szavadból rosszindulat, lenézés, a másik véleményének semmibe vétele árad.
Miért vagy ennyire agresszív? Mitől vagy kitől félsz ennyire? Vagy mit/kit féltesz? Ha valóban lelki békét, szeretetet és hitet ad a meggyőződésed, miért nincs annyi önuralmad, hogy nem "ordítasz le" senkit egy internetes fórumon feltett vitaindító kérdés miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!