Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a probléma a Hit Gyülekezet...

Mi a probléma a Hit Gyülekezettel?

Figyelt kérdés
Miért utálják Őket? Miért zavarja az embereket az Istenbe vetett hitük? stb..
2012. jan. 4. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
62%

Én régóta ismerem a Hit gyülekezetet de soha nem kértek vagy szedtek belépőt ez egy nagy hazugság.

Valóban túl nagy hangsúlyt fektetnek az adakozásba de senkinek nem kötelező, mindenki Őnként teszi.

Én is szoktam adni de ha más gyülekezetbe megyek pl reformátusba vagy katolikusba akkor is adnék.

Érdekes senkit nem zavar hogy cigarettára, drogra, alkoholra mennyit költenek.

Senkit nem zavar hogy diszkóra, mozira, prostikra mennyit költenek.

Senkit nem zavar hogy évente új mobilra, számítógépre mennyit költenek.

De az hogy a Isten munkájára költik akkor az már súlyos bűnnek számít?!

2012. jan. 4. 17:58
 32/77 anonim ***** válasza:
54%
Sándor Atya és csapata úgy csavarják a dolgokat,hogy a híveknek ne tűnjön kötelezőnek az adakozás,így nem vágják közvetlenül az arcukba a dolgot,és nem kell tartaniuk attól,hogy ellenérzéseket váltanak ki belőlük.tudják,hogy úgy is adnak,mert bele vannak szerelmesedve az úrba,aki közvetíti a pénzt Sándor atyának.a hiszékeny hívek meg módfelett örülnek neki,hogy adakozhatnak az úrnak/és nem látják,hogy valójában miről van szó.
2012. jan. 4. 18:31
 33/77 A kérdező kommentje:
Mert valójában miről van szó?
2012. jan. 4. 18:45
 34/77 anonim ***** válasza:
51%
Tudod mire költik a pénzt?
2012. jan. 4. 18:52
 35/77 A kérdező kommentje:
Mire?
2012. jan. 4. 18:53
 36/77 eric_one ***** válasza:
31%
Én azt mondtam hogy ha a hülyeség fájna a fejedben akkor ordítanál egész nap. Nem rád mondtam hogy hülye vagy, nem téged ítéltelek meg, hanem a sok hülye blőd gondolataidat ítéltem meg. Ezek nemnormális információk amiket állandóan hallani lehet... Valójában kinek mi köze hogy melyik egyházhoz adja a pénzét? Ahogy már irták előttem jobban kéne aggódni azokért akik drogárusoknak meg kocsmárosoknak tömik a zsebüket... Netán irigy vagy Németh Sándorra? Tessék álljál ki te is minden héten és dumáld ki az emberek zsebéből a pénzt! ha akkora spiller vagy mutasd meg! Furcsa hogy több tízezer embert lenézel, megvezetettnek tartod őket nem számít milyen háttérből jöttek, értelmiségi vagy egyszerű ember...
2012. jan. 4. 19:04
 37/77 A kérdező kommentje:

ma19:04

És ezt most kinek szántad?

2012. jan. 4. 19:35
 38/77 eric_one ***** válasza:
63%
Palm-nak...
2012. jan. 4. 21:20
 39/77 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom miért okoskodnak egyesek, hogy minden gyülekezet pénz behajtás. Van ismerősöm aki jár gyülibe és nem kötelező nekik fizetni! Mindenki úgy érzi, hogy ad vagy sem és nem kötelező.
2012. jan. 4. 22:04
 40/77 anonim ***** válasza:
57%

Kedves eric,

Ezt már hiába magyarázod. A kérdés pedig nem a drogárusokról meg a prostikról szólt, hanem a Hit gyülekezetről. Beszélgethetünk azokról is egy másik kérdésnél, de idecitálni őket felesleges és értelmetlen.

Nem vagyok "spiller", ahogy Te nevezed, és nem kívánok senki zsebéből pénz kidumálni, de ha szerinted ez olyan nagy teljesítmény, akkor jutalmazd Te is bátran! Én nem vagyok irigy Német Sándorra, mert van egy csodálatos szakmám és kiegyensúlyozott életem, habár nem vagyok anyagilag túl jól eleresztve. Cserébe tiszta a lelkiismeretem abban a tekintetben legalább, hogy nem veszem el senki pénzét jogtalanul, a jóhiszeműségére és Istenbe vetett hitére hivatkozva.

Továbbra sem nézem le azokat, akik bármilyen hitet követnek és így próbálnak jobbá, tisztességesebbé válni, lelki téren fejlődni. Nem tudom, ezt melyik mondatomból szűrted le.

Neked azonban minden szavadból rosszindulat, lenézés, a másik véleményének semmibe vétele árad.

Miért vagy ennyire agresszív? Mitől vagy kitől félsz ennyire? Vagy mit/kit féltesz? Ha valóban lelki békét, szeretetet és hitet ad a meggyőződésed, miért nincs annyi önuralmad, hogy nem "ordítasz le" senkit egy internetes fórumon feltett vitaindító kérdés miatt?

2012. jan. 5. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!