Miért probléma az, ha valaki zenével, tánccal vagy akármi mással dicsőíti az Urat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 13:53
2/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért támadják a Hit Gyülekezetét részben ezek miatt is?
2011. szept. 9. 13:55
3/17 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy ki mit csinál, míg másoknak nem árt vele. Tőlem a napistennek is táncolhat.
4/17 anonim válasza:
Nem tudom miért, talán a történelmi egyházak hívei támadják érte őket. Engem nem hívőként marhára nem zavar.
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg az a probléma, hogy egymás vallását szapuljátok! Hagy döntse már el mindenki, hogy miben hisz, ha szekta ha nem.
7/17 anonim válasza:
A Hit gyülekezetet nem ezért nem szeretik. Más oka van.
Egyszer olvastam egy bölcs tanácsot: ha valamely szekta a pénzedre, anyagi javaidra, vagy egyéb szolgáltatásokra, idődre tart igényt (mértéken felül), az gyanús!
8/17 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem probléma. Sőt tedd azt. Dicsőítsd úgy az Urat! Erre valószínűleg a megrögzött katolikusok mondják azt,hogy bűn,pedig nem így van. Dicsőítsd az Urat,dallal és táncal!
10/17 anonim válasza:
14:06"katolikusok mondják azt,hogy bűn" -dehogy mondják, félrebeszélsz.
Kétszer imádkozik, aki énekelve imádkozik.
A tánc sem bűn,
a hisztérikus rángatózás meg nem tánc, az orvosra tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!