Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a probléma a Hit Gyülekezet...

Mi a probléma a Hit Gyülekezettel?

Figyelt kérdés
Miért utálják Őket? Miért zavarja az embereket az Istenbe vetett hitük? stb..
2012. jan. 4. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
33%

"A kérdező kommentje:

Mert valójában miről van szó?"

Arról,hogy Sándor atya okkult praktikákkal foglalkozik,és az egyetlen Isten amit követ,az a saját önző énje.

18:31

2012. jan. 5. 15:22
 42/77 anonim ***** válasza:
84%
Milyen több ezer forint? Ha valaki akar pénzt adni az ad, aki nem, az nem. Olyanok írnak ide, akik azt sem tudják miről van szó!!
2012. jan. 5. 20:09
 43/77 anonim ***** válasza:
72%
Jah és a nyelveken szólás nekem is megvan. :) Tudom állítani hogy Isten adta! :)
2012. jan. 5. 20:10
 44/77 anonim ***** válasza:
37%

"És még a katolikus egyházat szokás szidni, hogy kapzsi. Ott legalább leülhetsz ingyen a templomban."

A Vatikánban nem nagyon ülhetsz le, hiszen tele van földi kincsekkel, és nincs hely az igaz keresztények számára.

2012. jan. 5. 22:19
 45/77 anonim ***** válasza:
72%
A biblia azt írja, aki az Úr útját járja és az Ő szavát követi, azoknak mindig lesznek ellenségeik...Jézus maga is többször figyelmeztette tanítványait hogy gyűlölni fogják őket az Úrnak nevéért...és ez mindmáig előfordul.
2012. jan. 6. 14:57
 46/77 A kérdező kommentje:

14:57

:)))

2012. jan. 6. 18:36
 47/77 anonim ***** válasza:
54%

Vidiripi

"Jah és a nyelveken szólás nekem is megvan. :) Tudom állítani hogy Isten adta! :)"

A saját szavadon kívül mire alapozod még ezt az állításodat?

2012. jan. 6. 22:23
 48/77 anonim ***** válasza:
48%
Elméz a Hit gyülekezetébe is megtudod! -.- de ahogy belőled kinézem most káromkodsz és és azt mondod hogy hülye leszel!
2012. jan. 7. 12:35
 49/77 anonim ***** válasza:
30%

Vidiripi

S a nyelveken szólás mellé még az előítéletet is megkaptad.

Ha te tényleg Istentől kaptál volna valamit akkor azt is tudtad volna hogy mit válaszolj a kérdésemre.

Az apostolok rendelkeztek ezzel a képességgel. Amikor a szent szellem kiáradt rájuk akkor kapták.

2012. jan. 7. 18:02
 50/77 anonim ***** válasza:
77%
Igen de azóta több ember is megkapta! :) nem szoktam előítéleteket tenni, de úgy beszélsz a Hit Gyülekezetéről hogy életedben nem jártál ott. Ha egy almáról azt mondják hogy férges, az egyszer sem biztos. fel kell vágni és meg kell róla győződni.
2012. jan. 11. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!