Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biztos hogy a pokolra jutok a...

Biztos hogy a pokolra jutok a lombikbébi program miatt?

Figyelt kérdés
Lombikbébi programban vettünk részt, annak ellenére, hogy tudtuk hogy az egyház ellenzi. Megbánni nem fogom. Akkor biztos hogy én már nem üdvözülhetek? És a kislányom aki lombikbébi? És az orvosok, biológusok, ápolók akik mind nagy odaadással segítenek elkeseredett párokon?
2012. jan. 1. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es! Ez egy vicc amiket itt összehordtál??? Semmi alapja nincs annak amit írtál. Egyrészt a hímivarsejtek saját erejükből veszik be a petesejtet, csak nem a méhben. Az eljárás amire itt utalsz az csak kevés esetben alkalmazzák. Másrészt a béranyaság miért lenne jobb ebből a szempontból neértem. Azért kapta most meg az orvos a Nobel díjat 30 év után, hogy ennyi idő alatt bebizonyosodjon hogy biztos semmi negatív hatása nem lesz az eljárásnak.
2012. jan. 1. 20:35
 22/70 anonim ***** válasza:
köszönöm hogy megvédtél:)
2012. jan. 1. 20:59
 23/70 anonim ***** válasza:
dehogy is
2012. jan. 1. 21:08
 24/70 anonim ***** válasza:
0%

nem vicc amit írtam, nagyon is komolyan gondoltam. az hogy mire osztogatnak Nobel -díjat arról külön van véleményem.

Kanadában él az egyik gyermekem és béranyát fogadtak fizettek meg, hogy gyermekük lehessen. De nem tűvel végezték a petesejtnek a megerőszakolását petri csészébe és helyezték vissza az anyába, hanem a spermiumot juttatták be az anyai méhbe. S a pete válogathatott abból a sok spermiumból.

minden részünk egészen a sejtekig, elektromos hálózattal rendelkezik igy a pete is a benne lévő sejt mag is. A nemi jelleget pedig a töltéskülönbség határozza meg.

Ha egy gyermeket érzékelek annak leheletnyi a lélek szálának energiája nincs különbség kisfiú és kislány között az érzékelésemnek --mert olyan finom szálak energetikailag és ilyenek az ivarsejtek is. Tudatuk van energetikailag és ez teszi lehetővé hogy újat alkossanak, megkeressék egymást és egyesüljenek, majd energetikailag bezárkózik a petesejt.

Az emberi sejteket atomok építik fel amelyeknek elektromos kisugárzásuk van és igy vannak a sejtjeink is elektromos burkuk teszi lehetővé hogy egyesülve szerveket alkossanak. aztán az egész sejt kupacot-szervek halmazát bezárja egy bőr borítás, de ha nem szőné át szintén két nagy de különböző töltésű elektromos hálózat, akkor csak egy vegetáló sejt kupacok lennénk.

Ha egy nőt érzékelek annak kisugárzása összességében lágy nőies negatív töltésű kisugárzás ha egy férfit érzékeltem az mindig erős, durva égető pozitív töltés kisugárzású.

A gyermek gyógyítását észre se vettem, egy nöit kicsit attól függően milyen súlyos volt a férfiakat nem igen gyógyítottam, mert leégettek annyira durvák erősek hozzám a nőhöz képest.

Ebből a különbségből voltam képes megkülönböztetni az embereket hogy homo vagy nem homo. Régen eltitkolták ma feleslegesen kidobolta-tik". szükségtelenül és ízléstelenül.

A természet nem variál, nem gondol ki újat, hanem ismétli önmagát, a törvényeit, a legkisebb részektől a legnagyobb formáig.

Mit gondolsz a halak honnan ismerik meg egymást vagy az állatok csak a szagra, nem az elektromos töltés kisugárzás különbsége az ami főleg határoz. Épp igy érzik meg fonendoszkóp nélkül, hogy az állat beteg és kiebrudalják a csordából, a csorda túlélése miatt.

az élet nem valami csoda, hanem nagyon szigorú elektrofiziológiai jelensége a valóságunknak

De a fiamék megfizették a 9 hónapos kihordást, annak minden 3 költségét és külön volt meghatározva a szülési költség is. Az anya aki vállalta annak két gyermeke volt, elvált és bérleményben lakott szuterénban De a pénzből saját házat tudott előlegként befizetni, és anyagilag megelőzte magát

A fiamék pedig boldogok voltak, mert egy szép ikerpár született -két petéjűek.

2012. jan. 1. 21:22
 25/70 anonim ***** válasza:

Huh ez nekem túl ezo.....

Honnan tudják a fiadék,ohgy mindkét gyerek az övék? S mi van a béranya anyai érzéseivel? Mi lett volna ha nem kapják meg a gyereket? Erre milyen energetikai váladozd van?

Jah és mit gondolsz,ohgy kerül a béranyába az apai ésd anyai sejt?

2012. jan. 1. 21:34
 26/70 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Án úgy tudom, hogy a katolikus egyház legfőbb indoka a lombikbébi program elutasítására az, hogy az eljárás során több embrió alakul ki, mint amennyi beültetésre kerül. Mivel az élet a fogantatással kezdődik, a felesleges embriók elpusztítása gyilkosságnak számít.

Csak pusztán vallási szempontból érdekes az a hozzáállás, miszerint Isten adta az embereknek a tudást, amivel lombik babákat tudunk "létrehozni" (bocs, nem jutott jobb kifejezés eszembe). Viszont, ha katasztrófáról van szó (háború, éhínség stb.) sokan rögtön Istenért kiáltanak, hogy miért is engedi ezt meg. Isten adott nekünk képességeket, és meghatározta a szabályait. Aztán hogy ki hogyan sáfárkodik ezekkel, mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva. De hogy a kérdésre is válaszoljak, bárki üdvözülhet, aki nyitott szívvel fordul Isten felé. Hiszen összes hibáinkkal együtt teremtett ő bennünket.

2012. jan. 2. 09:49
 27/70 anonim ***** válasza:
0%

# 25/26 Időpont tegnap 21:34-- azt irod ez túl EZO

Ez nem ezo ez az ember eddigi tudása. Az EZO az telis-tele van szedett-vetett baromsággal.

Nyilván való hogy az NÖ aki kihordja azt a magzatot beleszövődik szintén valamilyen formában a gyermekbe.

De még mindig a sajátunk, mint ha örökbe fogadna valaki teljesen idegen embertől született gyermeket

2012. jan. 2. 10:10
 28/70 anonim ***** válasza:
0%

pontosabban nem írták meg, csak azt hogy a lombik megoldást elutasította a fiam(egyébként ő is orvos csak más szakon)

Az biztos, hogy a kislány pofija és a szeme mintha én lettem volna annyira azonos a gyerekkori fényképemmel. A kisfiú már más valakire hasonlít.Állítólag a természete is épp olyan rapszodikus.

Azért is érdekes, mert a fiam nem hasonlít rám egyáltalán se kinézettre se természetben. Viszont a DNS -ében még is benne voltam.

2012. jan. 2. 10:25
 29/70 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el ezt:

[link]

A lombikbébi program során a kislányodnak valószínűleg sok testvérét gyilkolták meg (a kis embriókat). Nem biztos hogy ezért pokolra jutsz, ezt csak Isten döntheti el. Egyáltalán nincs lelkiismeret-furdalásod (nem gúnyosan kérdezem)?

2012. jan. 2. 16:33
 30/70 anonim ***** válasza:

[link]

Gyakorlatilag végigvezeti a katolikus egyház tízparancsolatát, amelynek nem sok köze van Isten tízparancsolatához. Vannak persze az irományba jó dolgok is, de tele van kovásszal, mely megkeleszti az egészet.

Ez gyakorlatilag a katolikus egyház egyik propagandacirkusza. Ezzel a lendülettel olvasd.

2012. jan. 2. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!