Lombikbébi program mennyi időt vesz igénybe? Mennyibe kerül és sima nőgyógyász is csinálhetja? Mik a folyamatok?
Szia! Ez több mindentől függ. Kortól is.És össze kell házasodni is hozzá. De bízz benne hogy az átjárhatósági után teherbe esel:)! Nekem is volt átjárhatóságim.1 hóra rá babás is lettem :)! Szorítok!
Amúgy általában Szegeden csinálják a lombikot de bizti megy simán is! 25km
Szia! Nem feltétlen kell lombik, nekem inszeminációm volt, nem tudom hallottál e róla? A lényeg, hogy ha nem vagy átjárható először orvosolják ezt a problémát, aztán segítenek gyógyszerekkel, ha másképp nincs peteérés, hogy legyen. Addig figyelgetik uh-val, hogy mekkorák a peték, mikor elég nagyok, fogják a párod spermiumait, megtisztítják és felhelyezik neked a méhedbe. Abszolút nem fáj, olyan mint egy sima rákszűrés kb. 10 perc, és 2 hét múlva kiderül hogy létrejött e a randi. Csak azért írtam ezt le, mert ez sokkal kevesebb beavatkozással jár, és rövidebb időtartalmú, mint a lombik. Nem kell rá hónapokat várni, de ezt is csak meddőségi központokban végzik el mint a lombikot. Ja és a lombik egyik feltétele, ha átjárható vagy és peteérésed is van, akkor 5-6 inszemináció meg kell hogy előzze.
Remélem segítettem valamennyire! A legjobbakat kívánom, és mielőbbi babásodást!
Üdv: 35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!