A Katolikusok a tízparancsolatot miért nem tartják be?
"Igen!!! Akkor sajna a feszületeket nézegetik!
Még az a gáz, hogy ha "ne imád idegen Isteneket" Akkor miért Máriáznak? Ő nem Megváltó!"
Tudod mit? Akkor te is bálványimádó vagy hiszen imádod a Bibliát, a templomot és a gyületekezeti vezetőt. Mit tudsz felhozni a mentségedre?
A 7:30-as válaszolónak!
Ha szekta tagja lennék akkor nem szolgálnám a Mindenhatót Ábrahám, Izsák és Jákob Istenét!
Semmi bajom sincs a Katolikusokkal! "Mert nem test, és vér ellen van nekünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, az élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei, melyek a magasságban vannak!" Ef.6:12
Tehát szeretem őket, hisz "szeresd embertársadat, mint önmagadat!"
A kérdésfeltevés azt sugallja,hogy a többiek mind betartják a Tízparancsolatot.
Gondolom Te is, kedves kérdező.Mert ha esetleg mégsem,akkor nem azt kellene-é kérdezni,otthon,csendben a belső szobádban,hogy "én vajon miért nem tartom be a Törvényt?
Olyan ez kicsit,mint focimeccsen,ha a mi középcsatárunk térden rúgja az ellenfél hátvédjét,akkor harcos felfogás- ban játszik,ha ugyanezt az ellenfél játékosa csinálja,ak-
kor "hú ha anyád!!!"
Izraelita-Katolikus? Ugyan már az egy igaz isten ALLAH. Dicsértessék az ő neve.
Vagy akár emlegethetném Jehovát is. Jöjjön el az ő királysága.
Nem felemlegetve az örök Krishnát. Hare-hare
Meg a többi régebbi, mai egyház vallási irányt, szektát stb-stb.
És, hogy miért nem tartják be a 10 parancsolatot??
Mert nem érdekik sem a híveknek sem a papoknak-rabbiknak-imámoknak-tiszteleteseknek-boncoknak-prabuknak stb.
mert ha mindenki bűntelen lenne akkor nem lenne szükség eme szervezetekre- egyházfikra. És valljuk be őszintén nem kevés anyagi juttatással rendelkeznek eme intézmények.
És ha már itt tartunk vajon miért pont 10 az a 10 parancsolat, és miért pont azok a parancsolatok amik.
vizsgáld meg elfogulatlanul a 10 ből hány az ami az emberiséget és hány ami az egyházat, az egyház hatalmát védi?
wapo-nak
a 10 parancsolat mindegyike az embert védi, Isten akaratát nyilvánítja ki egyházaktól függetlenül. A katolikus egyháznak 5 parancsolata van a 10-en felül, ami az anyaszentegyházat védi.
"Hmm! Imádni a Bibliát? Én egyedül csak az élő Istent imádom, és szolgálom!"
Ugyanezt állítják a katolikusok is. Tehát ha te imádkozol, és közben előtted van egy Biblia, akkor a Bibliát imádod, tehát bálványimádó vagy. Hiszen a te véleményed szerint a katolikusok is mondjuk ha egy Jézus szobor előtt imádkoznak akkor bálványimádók.
Persze én ezt nem mondom komolyan csak arra szeretnélek rávezetni hogy hová vezet a gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!