Akkor talán válaszolhatnál a régen feltett kérdésemre.
2011. júl. 1. 21:11
82/87 anonim válasza:
Esküszöm, ha tovább ugatsz megkereslek, és nagyon megverlek te rohadt zsidó.
2011. júl. 1. 21:27
83/87 anonim válasza:
jujj, de megijedtem, jujj.
Hiába, a kultúra, az intelligencia csak úgy csillog esetedben, hogy belevakulok. Hozod a már jól megszokott szintedet, anyukád büszke lehet rád.
2011. júl. 1. 21:41
84/87 anonim válasza:
Nem érdekelsz, mert egy kis köcsög vagy. Szidod a magyarokat, szidsz mindenkit, de ha valaki a te imádott zsidóiat szidja, akkor mindjárt bevágod a hisztit. Mondtam, hagyjuk egymást, de te továbbra is itt piszkálsz engem. Ki is a paraszt? Olyan válaszért is engem szóltál le, amit nem én írtam, hanem egy másik 71%-os. Agynélküli hülyegyerek vagy, akinek nincs más dolga, mint másokat csesztetni. Mint láthatod rajtad kívül nemigen veszekedtem még senkivel, te viszont igen. Úgyhogy nem engem kéne ezért is hibáztatnod. Semmivel sem különb a stílusod, mint az enyém, sőt én tőled vettem át. Ne képzeld már magad felsőbbrendűnek, csak azért, mert zsidó vagy. Én leírtam a véleményem a kérdésekhez, de te nem tudsz mást, csak belém kötni (meg úgy másokba is). Ide is tök normálisan írtam le, erre te belém kötsz. Hát igen, ilyen a zsidó vér.
2011. júl. 1. 22:38
85/87 anonim válasza:
magyarokat egyszer sem szidtam, pontosan azokat az agyatlan férg.eket szoktam elküldeni a francba, akik az én magyarságomat szokták megkérdőjelezni - ha nem lennél ilyen kis degenerált zsidózós kis p.öcs, aki mindenhol vérgőzösen fröcsögve veri magát, és mondjuk azok után is folytatja a hazudozást, hogy többször kijavították, hogy ember, nem igaz,amit állítasz, akkor veled se lett volna semmi baj. Sajna te viszont pontosan egy ilyen kis degenerált p.öcs vagy, így ez van.
Addig is nem is tudom, hogyan fogok tudni elaludni, hogy jujj, a csúnya bácsi megfenyegetett, hogy megkeres, és majd jól elver.
2011. júl. 2. 14:51
86/87 anonim válasza:
Nem érdekelsz kis szarrágó féreg. Komolyan mondom, nem tudsz normálisan szólni hozzám, akkor húzd le magad a klotyón.
2011. júl. 2. 15:36
87/87 anonim válasza:
Amúgy meg mindenki tudja, hogy a bankrendszer nagy része is zsidó kézen van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!