Miért szólják le az emberek a zsidókat?
Van az osztályomban egy zsidó gyerek, de mindenki kiközösíti.
A szomszédaink is zsidók, és sokan zaklatják őket miatta.
A kérdés nem a vallás témakörébe való, mert nem azért utálják őket, mert más a vallásuk, hanem mert pénzéhesek és kapzsik. Ráadásul a zsidózás nem a "kisembereknek" szól, hanem a nagykutyáknak (mármint akik zsidók persze), mert náluk a sok pénz, amit ki tudja, hogyan harácsoltak össze.
Mellesleg a zsidók nagyon agresszívak és intoleránsak. Hogy lehet, hogy ők szidhatják a magyarokat büntetlenül, de mi nem mondhatunk rájuk semmit?
"66-os: Komolyan mondom, abbahagyhatnánk egymás szidását, jó? Nem szólsz hozzám, és én sem hozzád."
nem szidtalak, egy egyenes kérdést tettem fel, és egy pillanatig tán még bíztam is benne, hogy egyenes választ kapok...
tegnap 14:26-es Hát jellemző pont ezért. " Senki más nem nyaralt külföldön. "
Senki más nem kap munkát a médiában, nem lehet sikeres színész, vezető politikus, jól menő ügyvéd orvos etc. mert zsidó származás, összeköttetés kell ezekhez.
Zsidó felsőbb rendűség tudat, még az ateistákban is hatalmas. Nem véletlen hogy ezen a nacáikkal összevesztek.
Lenin zsidó bankár nagyapja is mindig mondogatta, hogy az összes sikeres orosz mind zsidó volt. De könyörgöm Nagy Péter?
És tény hogy nem tisztelik a kultúrát, amiben benne élnek. Ezért csinálnak forradalmakat, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!