Miért szólják le az emberek a zsidókat?
Van az osztályomban egy zsidó gyerek, de mindenki kiközösíti.
A szomszédaink is zsidók, és sokan zaklatják őket miatta.
"semmi sem fekete-fehér"
sehol sem volt állítva az ellenkezője, csak annyi, hogy az állításod nem felelt meg az igazságnak, mert egyszerűen a rendszer olyan volt, hogy fizikálisan nem volt rá lehetőség.
A kritika alapja a megalapozott állítások, amiből kiindul, és az abból levont logikai következtetések.
A te állításodnál főleg az első hiányzott, elég csúnyán, és ezt meg mindenféle tök más, oda nem való dolog belekeverésével (Horthy, antiszemitizmus, cionizmus) próbáltad helyettesíteni, ez viszont nem működik.
Egy tanács, mert sajna gyakori jelenség:
Nem attól leszünk húú, de kiegyensúlyozott meg intellektuel értelmiségi, hogy ide is rúgok meg oda is, és akkor én most pont középen állók, milyen jó is vagyok - elég elterjedt "liberális" hozzáállás, főleg bölcsészeknél, attól még nem jó így. Nem is véletlenül tűnt el a süllyesztőben a végnapjaiban pont ezt a fajta hozzáállást művelő liberális párt - élén jó sok hülye, önmagától eltelt zsidóval, megjegyzem.
Valós kritikákkal semmi gondom, ha megalapozottak, mert arról lehet értelmesen vitatkozni - ahogy például a zsidó kultúra és hagyományos vallási tanítás alapja is a vitatkozás és a kritika (hohmecolás, ha ez a szó mond valamit), a vélemények, nézőpontok, források ütköztetése, az visz előre. Tehát ha valahol van ennek kultúrája, az pont a zsidóság.
Az viszont nem kritika, hogy valamit súlyos tárgyi tévedésre alapozva kijelentek a vakvilágba, és ha utána ha a hiányosságok napvilágra kerülnek, akkor terelek.
"sehol sem volt állítva az ellenkezője, csak annyi, hogy az állításod nem felelt meg az igazságnak, mert egyszerűen a rendszer olyan volt, hogy fizikálisan nem volt rá lehetőség."
Majd szólok a nagyszüleimnek a túl világon hogy ők fizikálisan mégsem jártak egyetemre.
Nem rúgtam én minden fele:
"Semmi bajom a németekkel, magyarokkal és zsidókkal.
Van is szép számban mind a rokonságban.
De gyűlölöm a nyilas (1944-1945), náci (1932-1945) és cionista (18xx-napjaink) tettieket."
Csak is a szélsőségek felé. Az meg egy szűk réteg. Aki legfeljebb időre-órára meg hülyíti a többséget.
továbbra sem a numerus clausus megítéléséről volt szó, szó sem esett róla (részemről legalábbis nem), csak te hozod fel egyfolytában, totálisan elbeszélve amellett, amit mondtam.
Így tök értelmetlen a dolog.
+ Neo-Nácik (196x-napjain)
A Jamaicai Skinhead mozgalom a jobbos brit fehér proli foci drukker haverjaikkal a "paki" veréssel (ahogy ők mondják, csúfolják őket) ők tényleg léteznek még, és osztódással és felejtéssel szaporodnak. De jól lehet látni a rendszeres ciánozás visszafogja a fertőzés veszélyt.
"És voltak hiányszakmák. Ahol sokan nem tandíjat pengetek. Hanem ösztöndíj rendszer volt.
A te rokonaid akkor nem éltek?
És volt elbeszélgetés már a századforduló is, csak úgy-e nem mindenkinek."
"sőt ajánlás és patronálási rendszer is"
semmi sem fekete-fehér
Nem csak te vagy a világon.
A videó tanulságait is megosztottam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!