Ha valakinek volt zsidó a családjában, ezt felvállalja de nem büszkeségből akkor mit mondhat annak az embernek, aki szídja a zsidókat, ha ő maga nem érzi magát zsidónak?
nem tudom ki pontozott le, és aki lepontozott miért nem írt választ, a lényeg az, hogy nem én voltam.
Viszont én sem értek egyet azzal amit mondasz, mert a cigánybűnözés már ijesztő méreteket ölt, illetve a zsidók kezében van a felsővezetés... a sántákat, kékszeműeket, wc-s néniket nem kéne belekeverni.
Mit mondhat annak az embernek?
Ha igaza van, akkor helyeseljen, ha nincs igaza, akkor meg cáfold meg valamivel.
Tegnap volt egy film a tv-ben, amiben elhangzott egy mondat Golda Meir-ről. Valami olyasmi volt benne, hogy képes volt a diplomáciát a vérontás elé helyezni :D Azt hittem szétröhögöm az agyam, kicsit kiakadtam.
Egyébként meg mindig azt a tilos szidni, aki az elnyomó.
hogymondjam, ha sorrendet kéne állítani ki irritál jobban akkor valahogy így nézne ki a dolog
közértes nénik 0
kopogtató ügynökök 2
zsidók 6
szélsőséges nácik 8
cigányok 10
tehát nem vagyok cionista, viszont valahogy úgy érzem mindhárom fajta kártékony,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!