Miért szólják le az emberek a zsidókat?
Van az osztályomban egy zsidó gyerek, de mindenki kiközösíti.
A szomszédaink is zsidók, és sokan zaklatják őket miatta.
"csak úgy kíváncsiságból: 71%os, te hány zsidót is ismersz személyesen?"
Na ja, ez a tipikus libsi hülye logika: a nácik közül MINDEGYIK gonosz volt, de persze a zsidók közül meg SENKI sem!
Most visszakérdezhetek én is: te hány nácit ismersz személyesen?
Gyökér
ma 20:02 Te szerencsétlen, van olyan barom rajtad kívül, aki azt hiszi, hogy ez bárki is komolyan átverésnek írja? -> ma 19:31<-
Hitlerjugend-et pont annyira választották maguk, mint a Lauder Javne-t.
Sajnos amúgy zseni vagyok. És liberális. :D
"ma 20:02 Te szerencsétlen, van olyan barom rajtad kívül, aki azt hiszi, hogy ez bárki is komolyan átverésnek írja?"
Nem átverésnek, provokációnak, vagy szerintük "poénnak". És ja, elég sokan, tapasztalat.
20:03
pedig olyan egyszerű kérdést tettem fel, csak egyszerű természetes számot kérdeztem, egy egyenes választ - de tőled láthatóan hiába vár egyenes választ az ember, sokadjára bizonyítod.
És te komolyan olyan hülye vagy, hogy nem érzékeled magadtól a különbséget aközött, hogy valaki náci - ami egy gusztustalan ideológia, amit maga választott és felvállalt -, és aközött, hogy valaki zsidó?
Súlyos, ember, nagyon súlyos..
Hát egyszerű példa, hogy sok vágyott munkahelyre összeköttetéssel és két másik feltelel lehet bekerülni, ebből az egyik, az hogy legyél zsidó. És ebből azt is ki lehet találni, hogy milyen összeköttetésed lehet.
Nem kamu, nem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!