Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szólják le az emberek a...

Miért szólják le az emberek a zsidókat?

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy zsidó gyerek, de mindenki kiközösíti.

A szomszédaink is zsidók, és sokan zaklatják őket miatta.

2011. jún. 13. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
8%
Zsidó vagyok és azért szólják le mert nekünk mindig igazuk van. És ez fáj nektek. :D Mert mi szebbek, jobbak (nem Jobbik), okosabbak, tehetségesebbek bár sokkal gyakrabban degeneráltak (forrás : Zsidó Lexikon) de azért mégis tökéletesebbek vagyunk mint ti. Isten kiválasztott népe, vagy csak maga a tökély.
2011. jún. 14. 19:31
 22/87 anonim ***** válasza:
te szerencsétlen, legalább ne egymás alá írtad volna a legutóbbi két hsz-t, hogy legalább a százalék alapján ne legyen már minden tökkelütött számára is világos a primitív kis provokációd.
2011. jún. 14. 20:02
 23/87 anonim ***** válasza:
64%

"csak úgy kíváncsiságból: 71%os, te hány zsidót is ismersz személyesen?"

Na ja, ez a tipikus libsi hülye logika: a nácik közül MINDEGYIK gonosz volt, de persze a zsidók közül meg SENKI sem!

Most visszakérdezhetek én is: te hány nácit ismersz személyesen?

Gyökér

2011. jún. 14. 20:03
 24/87 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:02 Te szerencsétlen, van olyan barom rajtad kívül, aki azt hiszi, hogy ez bárki is komolyan átverésnek írja? -> ma 19:31<-

Hitlerjugend-et pont annyira választották maguk, mint a Lauder Javne-t.

Sajnos amúgy zseni vagyok. És liberális. :D

2011. jún. 14. 20:26
 25/87 anonim ***** válasza:
Az egy paródia volt. Hogy ne legyek egyoldalú.
2011. jún. 14. 20:34
 26/87 anonim ***** válasza:

"ma 20:02 Te szerencsétlen, van olyan barom rajtad kívül, aki azt hiszi, hogy ez bárki is komolyan átverésnek írja?"

Nem átverésnek, provokációnak, vagy szerintük "poénnak". És ja, elég sokan, tapasztalat.

20:03

pedig olyan egyszerű kérdést tettem fel, csak egyszerű természetes számot kérdeztem, egy egyenes választ - de tőled láthatóan hiába vár egyenes választ az ember, sokadjára bizonyítod.

És te komolyan olyan hülye vagy, hogy nem érzékeled magadtól a különbséget aközött, hogy valaki náci - ami egy gusztustalan ideológia, amit maga választott és felvállalt -, és aközött, hogy valaki zsidó?

Súlyos, ember, nagyon súlyos..

2011. jún. 14. 22:15
 27/87 anonim ***** válasza:
58%
Én jóval több mint száz zsidót ismerek személyesen. És a könnyebb élet miatt a csak zsidóknak és zsidóknak hit embereknek nyitott (már csak önvédelemből is) protekciók miatt az összes zsidó ismerősöm besorolható idővel egy csúnya zsidó összefogásba. Aminek persze történelmi okai vannak főleg, és nem származási vagy vallási.
2011. jún. 14. 22:34
 28/87 anonim ***** válasza:
konkrétan mit is értesz "csúnya zsidó összefogáson"?
2011. jún. 14. 22:38
 29/87 anonim ***** válasza:

Hát egyszerű példa, hogy sok vágyott munkahelyre összeköttetéssel és két másik feltelel lehet bekerülni, ebből az egyik, az hogy legyél zsidó. És ebből azt is ki lehet találni, hogy milyen összeköttetésed lehet.

Nem kamu, nem túlzás.

2011. jún. 14. 22:46
 30/87 anonim ***** válasza:
Ezek után ha van egy olyan munka is ami nem vágyott, de ugye sokan munkanélküliek. Vegyünk fel egy rokont, (aki ugye így már könnyen lehet hogy zsidó) mert miért is nem neki segítenénk.
2011. jún. 14. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!