Mi az oka annak, hogy a Történeti Istenkinyilatkoztatás vallásai (Judaizmus, Kereszténység, Iszlám) lényegesen agresszívebbek mint az Örök Világtörvény (Hinduizmus, Buddhizmus) és a Kínai Univerzalizmus (Konfucianizmus, Taoizmus) vallásai?
Dr. Pressing Lajos pszichológiábol és filozófiábol doktorált emelett matematikai studiumokat is végzett évekig praktizált a legjelentősebb pszichiátriai intézményben, a Buddhista Misszió ügyvezetőjévé Ven. Vajramála a Német Buddhista Szövetség elnöke Láma Anagarika Govinda szellemi örököse nevezte ki.
Jung vagy Eliade, gondolom Merton sem szorul ismertetésre.
Természetesen
A leghitelesebb és pontosabb Ji King fordítója dr. Pressing Lajos, a legterjedelmesebbé Karátsony Gábor.
A Korán visszatetszést keltett bennem, A Tripitaka Szutta-pitaka gyűjteménye pedig mélységes csodálatot. A "Gíta" Krisnás féle torzítását nem a Vekerdi-félét és a Baktay - félét ismerem.
Olvastad te a Brahmajala-suttát? Gondolom nem.
hadi írás volt sun zi
EZ NEM VALLÁSOS IRODALOM!!! SEM NEM ELSŐDLEGES SEM NEM MÁSODLAGOS!
A SZEZONT A FAZONNAL NE KEVERJÜK!
Boldog, békés életet kívánok neked!
tekintve hogy többedjére is hárítasz, terelsz, elbeszélsz mellettem, mint mondtam nem méltatlak válaszra. ne is erőlködj további próbálkozásokkal, nem térek ide vissza.
mellesleg hogy megértsd: a nevek engem egyáltalán nem hatnak meg. de úgysem fogod, ha a nagy nyomtatott betűket is simán figyelmen kívül hagyod. te csak a magadét járod.
avagy ne másokat hibáztass a saját bűneidért
remélem találsz egy hasonlóan unatkozó embert, aki komolyan veszi a trollkodásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!