A Jehova Tanúi egyház tagjaitól kérdezném tisztelettel, hogy mi az a "jó hír"?
Kérdésemmel nem kötekedni vagy gúnyolódni akarok!
Mielőtt elkezdtem foglalkozni Isten igéjével, katolikusnak vallottam magam, de ahogy egyre többet foglalkoztam vele, az igazság keresésével, rájöttem, hogy a Katolikus egyház tanításai messze állnak Krisztus tanításaitól. Több szemszögből több vallást is megvizsgáltam és egyiket sem találtam "tökéletesnek"! Az életem "teljesen" megváltozott. Megtért emberként amikor bejelentettem, hogy az evilági ünnepeket /pl.:karácsony/ már nem tartom meg és nem emberek parancsolatait akarom követni, a családom egyik fele hogy úgy mondjam kitagadott, és elmondtak mindennek. Engem csakis az igazság érdekel!
Úgygondolom, hogy a biblia tanításainak jelentős részét megértem, persze nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem lehet az.
Minden egyház azt mondja magáról, hogy Ő az igazi.
A Jehova Tanúi mivel tudhatnak többet mint mondjuk én aki szintén tanulmányozom Isten igéjét, az igazságot keresem, nem az evilági dolgok a legfontosabbak számomra.
Minden tőlem telhető módón próbálok segíteni annak akinek szüksége van rám.
Hiszek Krisztusban, Isten egyszülött fiában, a megváltónkban. A Jelenések könyvének mondjuk a 85-90%-át értem és, várom Krisztus dicsőséges második eljövetelét.
Ezek fényében kérdezem, hogy mi az a "jó hír" amit én nem tudhatok, csak Ők?
Mi az a "jó hír" amit újat tudnának mondani nekem?
Őszintén kíváncsi vagyok rá!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!