Mi a bizonyíték Isten létezésére?
Pont egy hét múlva lesz Kecskeméten egy előadás, amelyekben feltárják a bizonyítékokat Isten létezésére. Ha valakit érdekel, mondok pontos helyet és időt, meghallgathatja, ingyenes.
Amúgy szerintem nem látja senki a bizonyítékokat: Pl. érdemes figyelemmel kísérni az arab világ lázadását a jelenben valamint a japán katasztrófát, majd a 10 éven belül bekövetkező energiaválságot. Ha lesz nyomorúság akkor mindenki hinni fog.
Talán ezek a bizonyítékok, amelyek a hívőknek megvannak, de nem tudják megértetni az ateistákkal:
"Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten igéje által." (Rm. 10:17)
"Akinek van füle a hallásra, hallja!" (Lk. 14:35)
"Ha mégis leplezett a mi evangéliumunk, azoknak leplezett, akik elvesznek. Akikben e világ istene megvakította a hitetlenek elméit, hogy ne lássák a Krisztus dicsőséges evangéliumának világosságát, aki az Isten képe"
(II. Kor. 4:3-4)
A szerelem is pont ilyen. Aki volt szerelmes, nem tudja elmondani és bizonyítani, hogy létezik a szerelem. Ha csak hormonokról lenne szó, akkor miért nem árulnak a gyógyszertárban szerelem bogyókat. Lehet én is vennék?
A hallás a nem látható füllel és látás a nem látható szemmel szintén nem bizonyított, akit érdekel, elolvashatja:
"Ha csak hormonokról lenne szó, akkor miért nem árulnak a gyógyszertárban szerelem bogyókat. Lehet én is vennék?"
Nem csak ennyiből áll a szerelem, hanem az agy jutalmazó központjába nagy adag pozitív impulzus érkezik, vagy hogy kéne szakszerűbben mondani.
"A hallás a nem látható füllel és látás a nem látható szemmel szintén nem bizonyított" Mert ez egy abszolút nonszensz méteres kékeres fasság.
"Pont egy hét múlva lesz Kecskeméten egy előadás, amelyekben feltárják a bizonyítékokat Isten létezésére. Ha valakit érdekel, mondok pontos helyet és időt, meghallgathatja, ingyenes." Minek, úgyis tele lesz vele a média, ha több ezer év után végre sikerülne bebizonyítaniuk:D
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:54
kösz szépen ennyiért nemfogok angliából kecskemétre repülni.Tudom h nem tudtad h nem ott lakok de akkor is azért ennyi ideje nincs az embernek ilyen hülyeségekre menjen
szerintem csak kitalálgatnak valamit és azt mondják majd el...ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!