Belegondoltatok, hogy ISTEN mennyire szeret benneteket?
sokan nyavajognak minden kis szarságért pl h ezt a csokit nme szereti azt máshol nme hogy csoi de kaja sincs .-
És igen attól h nekik nincs aniy kajájuk attól még őket is szereti velük más tervei vannak és 1kis vid :) angol de bizt letudja mindenki fordítani
http://www.youtube.com/watch?v=mvBz2Y0chdE&feature=related
Aki még akar szarozni a Japánokkal annak üzenem ,hogy olvassa el azt a kb 5 komentet ami arról szól h a Miért?...
MELLESLEG? "NEM HÍVŐK" MIÉRT KERESGÉLTEK A VALLÁS TÉMAKÖRBEN? CSAK AZÉRT ,HOGY LEOLTSÁTOK A KÉRDÉSEKET A SOK BAROMSÁGAITOKKAL? .-
és nem...nme azt akarja ,hogy álljunk meg a saját lábunkon mert mi kb hozzá képest "olyanok vagyunk mint nekünk az új szülött csecsemők illetve még lejjebb
Szal ez olyan mintha te azt várnád a pár napos gyerekedtől,hogy álljon meg a sajátlábán a nagy világban
igen,tudom,hogy mennyire szeret engem,és mindenki mást is.
UI:Nem b..szogatásból,de nem lenne egy hátrány,ha egy ilyen oldalon normálisan írnál.
"és nem...nme azt akarja ,hogy álljunk meg a saját lábunkon mert mi kb hozzá képest "olyanok vagyunk mint nekünk az új szülött csecsemők illetve még lejjebb
Szal ez olyan mintha te azt várnád a pár napos gyerekedtől,hogy álljon meg a sajátlábán a nagy világban"
Ezt honnan tudod ilyen biztosra? Tán valami istenség lejött hozzád és elmondta? Vagy mi?
Kedves Kérdező!
Szerinted ha Isten tényleg annyira végtelenül szeret minket, akkor halálunk után azonnal a Pokolba küld, csak mert nem hittünk benne? Önmagadnak mondasz ellent ezzel, hisz a szeretet nem büntetni akar, hanem jobbá tenni.
Szerintem tanulmányozz néhány vallást a kereszténységen kívül is, és ne hidd, hogy 13 évesen bölcs és mindentudó vagy. Az én vallásomban nincs Pokol, mert ott igazi a szeretet...
Nem mi oltunk titeket a sok "baromságainkkal", te ámítod saját magad. Ne szarozzunk a Japánokkal. Oké. Oka volt hogy több ezren meghaltak. Te komolyan elhiszed azt hogy annyi embernek olyan körülmények között kellett meghalnia? Abba belegondoltál már hogy mi lett volna ha nem ilyen nevelést kapsz? Soha a büdös életbe nem jutott volna eszedbe ilyen isten-esdi és élveznéd az életed ahelyett hogy valami szülemény szolgája vagy. Mert az vagy, hatalmába kerített. Nem vagy képes a józan gondolkodásra. Szerinted mindenért isten a felelős, pont mint a középkorban. Marx jól mondta: A vallás a nép ópiuma.
Itt egy link, olvasd el ha mered.
10:41-es megadta a választ, mindenre, szerintem ezt már innentől kezdve lezártnak tekinthetjük.
Egyébként könnyű beszélni a fűtött lakásból, teli pocakkal, kis taknyosként, amikor a legkisebb gondod az, hogy holnapra van egy kis házi valamelyik tárgyból és emiatt rosszabb a kedved. A hit egyébként a szükségben mutatkozik meg. Ha egyik napról a másikra a családod elvesztené a házát, vagyonát, és valamelyikük nagyon beteg lenne, netalán meghalna messze nem fogalmazódna meg benned, hogy Isten mennyire szeret téged, mert az lenne a legkisebb dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!