Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Belegondoltatok, hogy ISTEN...

Belegondoltatok, hogy ISTEN mennyire szeret benneteket?

Figyelt kérdés

sokan nyavajognak minden kis szarságért pl h ezt a csokit nme szereti azt máshol nme hogy csoi de kaja sincs .-

És igen attól h nekik nincs aniy kajájuk attól még őket is szereti velük más tervei vannak és 1kis vid :) angol de bizt letudja mindenki fordítani

http://www.youtube.com/watch?v=mvBz2Y0chdE&feature=related

2011. márc. 14. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
54%

Kérdésre a válasz: Nem,én nem gondoltam bele.

Off: Képzeljétek el,vannak olyan gyilkosok akik hisznek Istenben, és gyilkolnak! Sőt... van olyan aki pontosan azért gyilkol mert szerinte Isten ezt parancsolta neki... szóval ez a téma igazán csak pszichológia körül úszik.

Én 15 éves vagyok,gyenge ateista. És hogy miért gyenge ateista? Nah hát én így fogom fel a dolgokat: ha létezik Isten,akkor én nem hiszem,hogy nem unja már a sok embert,aki csodálja meg "behódol" neki. Hisz ez egy idő után rohadt unalmas lehet... És ha valóban ő teremtett minket,nem lehet,hogy azt szeretné látni,hogy a "gyermekei" a saját lábukon képesek megállni? Én e szerint gondolkodom... Soha nem olvastam Bibliát és nem voltam azért templomban,hogy imádkozzak. Mivel nincs kézzelfogható bizonyítékom,hogy létezik,ezért nem mondom azt,hogy "Van Isten.",de mivel több millió ember hisz benne,ezért azt se mondom,hogy "Nincs Isten." mert ha van is... miért kéne rá támaszkodnom imákkal,ha saját kezűleg is eltudom érni amit szeretnék? De ez az én véleményem... nyugodtan lehet lepontozni.

L/15

2011. márc. 14. 23:49
 42/67 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel valamit, ami a hatalmadban áll azért, hogy a negatív esemény bekövetkezzen, akkor te is bűnös vagy. Ezen a logika mentén Isten is bűnös a földi nyomorért, hiszen bármikor felszámolhatná. Lehet élvezi nézni.
2011. márc. 14. 23:50
 43/67 anonim ***** válasza:
*ne következzen be
2011. márc. 14. 23:51
 44/67 anonim válasza:
49%

Isten csak a pedofíl papokat szereti !

A normális embereket eltapossa !

2011. márc. 14. 23:53
 45/67 anonim ***** válasza:
Tudod, bűnösök között cinkos, aki néma.
2011. márc. 14. 23:53
 46/67 anonim ***** válasza:
Az éhezőket és Japánt is mennyire szereti nem? Ébredj fel!
2011. márc. 14. 23:55
 47/67 anonim válasza:

Na ez az a kérdés amire minden válasz relatív...

Elmondok inkább egy olyan történetet amiből azt vonsz le amit akarsz:

Adott egy 43 éves, életerős, makulátlan fiatalember. Hétköznap dolgozik, nem jár kocsmába, nem csajozik, házasságban él. Minden vasárnap templomba jár, sőt még anyagilag is támogatja az egyházát (nem a perselybe dob egy kis aprót) elmondása szerint, szereti Istent.

Aztán eljön egy nyári nap, amikor is a tetőn meg kéne igazítani egy pár cserepet... Emberünk felmászik a tetőre, majd egy rossz mozdulat és 7 méter magasból leesik a földre, amelynek eredménye képen úgy eltörik a gerince, hogy nyaktól lefelé végérvényesen lebénul.

Na akkor: most szereti Őt az Isten, hogy így "kibabrált" vele?

2011. márc. 15. 00:08
 48/67 anonim ***** válasza:

Ezt a szöveget, amit kérdésben felvázoltál, kisebb-nagyobb változtatással bárkinek elmondhatod, akár egy etióp kisgyereknek is.(hogy a bugyuta közhelyeknél maradjunk)

"Látod azt a szerencsétlen srácot! Ezért kéne megbecsülnöd és örülnöd, hogy te csak aidses vagy és éhezel, mert neked legalább van lábad, neki nincs. Ó milyen szerencsés gyermek vagy! Isten biztos szeret téged, hogy éc mellett még járással is megáldott:)"

Mindig van nyomorúbb sorsú ember.

"Mert? szerinted mi lenne ha mindenkinek k*vajó életet adna? mindenki boldog lenne meg minde? elmondom h a szegények sokkal össze tartóbbak és joban szeretik 1 mást de ha így álsz hozzá..."

Pfejj, minek vágysz te a mennyországba? Ott örökké tartó, mézes-mázos, végtelen boldogság van. Milyen rettenetes, nem tetszene neked az a hely szerintem :)

"mellesleg mit csinálnál ha a halálod után 5 percelkiderülne,hogy van isten? megmondom mennél a pokolba a végtelenségig rohadni

és hogy én mit csinálnék ha ahalálom után 5 percel derül neki h nincs isten? akkor abban a tudatban éltem le sok évet h van 1 lény aki nagyon szeret mindet emelett az a sok szeretet amit ebbne az éltben kaptma nme tünne el ki járna rosszabbul?..."

Én személy szerint nem ítélem meg a szándékodat, de az öncélú jutalomért pitizést sok keresztény nem igazán tartja keresztényinek.

Végülis belegondolva tényleg ironikus, aki egyedül a pokolfélelme miatt él istennek tetsző életet . :)

"hippolita válasza:

A nyomort nem Isten okozza hanem mi hülye emberek az önzésünkkel, mint tudjátok szabad akaratunk van. "

Sajnálom, de az összes cselekedetünknek meg van az oka, és ez az ok az esetek 90%-ban rajtunk kívül áll. Mellesleg, ha nagyon ragaszkodsz a teremtésedhez, akkor az istened teremtette az összes lényt ilyen önzőnek, mert az önzés a "legalapabb" ösztönök eredménye.

"Tegnap 23:13

A pokol meg véleményem szerint létezik,van aki már meg is járta:

[link] "

Ha én is írok róla egy könyvet, előadásokat készítek, képeket, sőt videókat csinálok, akkor nekem is el fogod hinni?:)

2011. márc. 15. 00:32
 49/67 anonim ***** válasza:
De tudtam hogy valami ilyen válasz fog érkezni...
2011. márc. 15. 00:40
 50/67 anonim ***** válasza:
Debil.
2011. márc. 15. 02:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!