Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Belegondoltatok, hogy ISTEN...

Belegondoltatok, hogy ISTEN mennyire szeret benneteket?

Figyelt kérdés

sokan nyavajognak minden kis szarságért pl h ezt a csokit nme szereti azt máshol nme hogy csoi de kaja sincs .-

És igen attól h nekik nincs aniy kajájuk attól még őket is szereti velük más tervei vannak és 1kis vid :) angol de bizt letudja mindenki fordítani

http://www.youtube.com/watch?v=mvBz2Y0chdE&feature=related

2011. márc. 14. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:
Jah persze tisztelet a kivételnek de tudják,hogy ez nem nekik szólt :)
2011. márc. 14. 22:37
 2/67 anonim ***** válasza:
22%
lesz@rom istent, megállok én a saját lábamon is. :D
2011. márc. 14. 22:40
 3/67 anonim ***** válasza:
30%
Mék Isten?
2011. márc. 14. 22:43
 4/67 Tom Benko ***** válasza:
33%
Nem, és eléggé lényegtelen, hogy szeret-e bármelyik isten.
2011. márc. 14. 22:48
 5/67 A kérdező kommentje:
hát nme tudom keves első válaszoló... nem félsz attól ,hogy isten"véletlen" mégis létezik? mert ha igen és meghalsz ien életel akk nagy szarban leszel :S Még nem késő! pls ne cseszd el én pl 13 éves fiú vagyok
2011. márc. 14. 22:48
 6/67 anonim ***** válasza:
40%
a kis naiv...
2011. márc. 14. 22:49
 7/67 LN09 ***** válasza:
53%
Hát, engem k.rvára nem szeret... A másik, meg, hogy ha lenne, nem hiszem hogy engedné ezt a sok nyomort ami a világon van.
2011. márc. 14. 22:51
 8/67 anonim ***** válasza:
31%
13 éves vagy, ki tudja jó pár év múlva, hogy fogod gondolni, ezután fogsz nemsokára kamaszodni, el ne higgyem már, hogy akkor is a vallással fogsz foglalkozni. Remélem kinövöd ezt az állapotot, nem láttál, és tapasztaltál te eleget ahhoz a világból, nem éltél át olyan dolgokat még, hogy tudd, csakis önmagadra számíthatsz, és nem valami felső hatalomra.
2011. márc. 14. 22:53
 9/67 A kérdező kommentje:

Mert? szerinted mi lenne ha mindenkinek k*vajó életet adna? mindenki boldog lenne meg minde? elmondom h a szegények sokkal össze tartóbbak és joban szeretik 1 mást de ha így álsz hozzá...

mellesleg mit csinálnál ha a halálod után 5 percelkiderülne,hogy van isten? megmondom mennél a pokolba a végtelenségig rohadni

és hogy én mit csinálnék ha ahalálom után 5 percel derül neki h nincs isten? akkor abban a tudatban éltem le sok évet h van 1 lény aki nagyon szeret mindet emelett az a sok szeretet amit ebbne az éltben kaptma nme tünne el ki járna rosszabbul?...

2011. márc. 14. 22:55
 10/67 hippolita ***** válasza:
76%

A nyomort nem Isten okozza hanem mi hülye emberek az önzésünkkel, mint tudjátok szabad akaratunk van.

Nagyot néztek majd egyszer, szembe a Mindenhatóval, aki téged is tiszta szeretetéből teremtett, arra hogy boldog légy, az hogy te hogyan pazarlod el azt amit ő adott, az a te döntésed, ő már megtette az ő részét.

Kérdező: Isten áldjon, így tovább!

2011. márc. 14. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!