Hogy éreznétek magatokat, ha ismertek lennétek, és emberek milliói mindenáron meg szeretnének ismerni benneteket?
Ideig-óráig élvezném. Aztán eljönne a nap, amikor rájövök, hogy akkor is rajonganak értem, és zaklatnak, ha én nem akarom.
Borzasztó lehet, hogy nem tudsz elvegyülni egy boltba. Nem tudsz egyet sétálni a belvárosban. Ha véletlenül smink nélkül mész ki az utcára, vagy kitörik a cipőd sarka, akkor másnap már igénytelennek neveznek az újságok címlapján.
Harmadikkal egyetértek, a rajongást én sem értem. Habár nyilván vannak olyan előadók/színészek stb akiknek a munkájukra jobban odafigyelek, mert jobbnak tartom mint másokét.. de a rajongás? Azt nem értem.
Ezt leszámítva, ha értem rajonganának az más, azt bírnám. Bár én inkább író szeretnék lenni, nem valami celeb, írókért meg nem szokás ilyen idióta módon rajongani.
Mindennek ára van.
Én pl nagyon örülnék neki, hogyha felismernének az utcán, odajönnének csak úgy spannolni valami olyannal hogy "hé, nem hiszem el, hogy te vagy az". Persze vannak olyanok, akiknek nem "való", de én el tudnám képzelni magam úgy.
elég megterhelő érzés lehet. nem szívesen lennék ismert ember.
fiatalon én is odavoltam az egyik legnépszerűbb magyar énekesért, aztán amikor már jött a hús-vér szerelem, akkor alábbhagyott a dolog. ma is tisztelem és szeretem a munkásságát, gyakran hallgatom a dalait, de már nem rajongok érte úgy mint egy tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!