Belegondoltatok, hogy ISTEN mennyire szeret benneteket?
sokan nyavajognak minden kis szarságért pl h ezt a csokit nme szereti azt máshol nme hogy csoi de kaja sincs .-
És igen attól h nekik nincs aniy kajájuk attól még őket is szereti velük más tervei vannak és 1kis vid :) angol de bizt letudja mindenki fordítani
http://www.youtube.com/watch?v=mvBz2Y0chdE&feature=related
Ha minden okkal történik akkor meg miről beszélünk itt??? Mindennek megvan az oka és ennyi. Biztos Japánnak is meg volt az oka, meg az összes többi másnak.
Én csak azt nem értem, hogy egyesek miről beszélnek... Totál semmi köze a kérdéshez :D
"Úgy értem, hogy mármint aki semmiben nem hisz, azt mi állítja meg? mi riasztja vissza, ha gyilkolni van kedve?
vagy akármit szeretne csinálni, ami szörnyű?
Biztos nem vetemednék rá ilyenekre, mert nem úgy neveltek, és hiszek Istenben!"
Te nem vagy normális, de be tudom annak, hogy te is 13 éves vagy és a szüleid kimosták az agyadat. Mi az, hogy mi riasztja vissza? Szerinted egy ateista őrült ámokfutó, aki összevissza gyilkolászik? Hihetetlen, hogy ilyen emberek élnek, és aztán meg csodálkoznak, hogy süllyed a vallás tekintélye.
És egy katonánk nem lehet olyan gondolata, hogy Istenért harcol? Soha nem olvastad könyvekben, hogy a őseink mikor a törökkel harcoltak, mielőtt rohamoztak volna, elhangzott a kiáltás, hogy: ,,Istenért és a Hazáért!´´
A katona gondolhatja azt, hogy a jó célért öl. Azért, hogy a saját hazáját, koronáját, családját megvédje.
A mai világban meg már olyan szinten erőszakos minden, hogy kimondottan élvezik a vérfűrdőt. Tisztelet a kivételnek.
Aki meg hisz Istenben, nem akar gyilkolni, az mostanság nem megy el katonának. Már nem kötelező.
Már hogy szeretne, hiszen nem is létezik!
Idióta, önállótlan, félős, maguktól életképtelen emberek találták ki ezt a kényszerképzetet maguknak, semmilyen logikus magyarázat nem mutat felé.
Az a kérdés nem merült föl benned, hogy Isten, ha ennyire szeret mindenkit, akkor mégis miért éheznek annyian? Velük más tervei vannak. Mégis mi? Van arról fogalmad, hány ember hal meg éhezésben, betegségben, úgyhogy mindvégig szenvedett?
Őszintén megvallom, hogy nem hiszem, hogy Istennek köszönhetjük azt, amink van. Ezért apáik és anyáink dolgoztak meg -általános esetben-, valamit szerencse is kell ahhoz, hogy az ember olyan helyre szülessen, ahol jók a körülmények. Nem mellesleg a fejlett országokban is rengeteg a szegény, otthontalan ember. Ők mit köszönjenek Istennek? Nekik miért nem jár az, ami másnak igen? Nyisd ki a szemed. Nézz körül, mennyi kegyetlenség van mindenütt. Isten, ha ennyire szeret mindenkit, miért hagyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!