Belegondoltatok, hogy ISTEN mennyire szeret benneteket?
sokan nyavajognak minden kis szarságért pl h ezt a csokit nme szereti azt máshol nme hogy csoi de kaja sincs .-
És igen attól h nekik nincs aniy kajájuk attól még őket is szereti velük más tervei vannak és 1kis vid :) angol de bizt letudja mindenki fordítani
http://www.youtube.com/watch?v=mvBz2Y0chdE&feature=related
Szia Kedves 13 éves Fiú!
Nem érdekel, hogy hányan pontoznak le, hányan szólnak be, ha nem hisznek Istenben, akkor kuss, nem kell ezt olvasni.
Igen, sokszor gondolok rá, sokszor jut eszembe.
Te szoktál azon gondolkodni, hogy pl. most Japánban volt a nagy katasztrófa és te is ott lehettél volna? Te is meghalhattál volna ott. Te is élhetnél Afrikában, te is lehetnél ebolás, te is meghalhatnál az éhség miatt.
Mi addig engedjük a vizet a csapon, ameddig csak akarjuk. De ott 1 csepp vízért ölni tudnak az emberek, háborúk vannak miatta. Az ilyen dolgok miatt nagyon hálás vagyok. Mármint azért, hogy nem én vagyok az ember, akivel ezek a dolgok megtörténtek. Isten igenis ilyen szempontból megkímélt engem/Téged. Az, hogy kinek mi történik az életében az már más tészta, mindenkinek megvan a maga keresztje, nekem is már sok hozzátartozóm meghalt, nagyon közeliek is, van még pár nagyobbnak mondható problémám, de azokat is meg lehet oldani.
Ne hallgass senkire, az a fő, hogy legyen hited, reményed. Hidd, hogy jobb lesz! Légy optimista.
szerinted, aki azt írja, hogy nem szereti őt Isten, lesz*rja Istent, azzal minden OK? Annak minden Ok az életével? Ahelyett, hogy megoldást keresne, a saját nyomorúságában Istent hibáztatja.
Ha ilyen meg olyan sz*r az élet a Földön, az emberek, akkor meg csodálkoztok hogy ilyen katasztrófák érnek minket? Már elfajultak a dolgok, néha kicsit le kell minket állítani.
Üdv.
L/17
Én egész életemben szenvedtem, 18 éves koromban egyedül maradtam, egyedül kellett gondoskodnom magamról, aztán jöttek a betegségeim, aztán nem sikerült teherbe esnem, 4 gyerekemet veszítettem el, közülük kettőt úgy, hogy szülés után pár héttel mentek el, én majdnem belehaltam a szülésbe. Sorolhatnám még, de nem akarom.
Szóval örüljek, hogy jaj de jó nekem, hogy csak ennyi bajom van, mert akár Japánban is lehetnék most?
Meg higgyek Istenben, mert mi van ha meghalok és kiderül hogy létezik? Nah, mindegy, majd ha felnősz te is meg tudod milyen az élet.
Örülj, hogy 13 éves vagy!
22:51-es voltam
Ja, és tudjátok éppen ezért a sok hitetlen, pesszimista ember, mert lehet 13 éves korában még hitt benne, csak ilyen visszajelzéseket kapott...
Sajnálom, hogy rossz élete volt az egyik hozzászólónak, és igen, örüljön, hogy nem éppen Japánban van most, a helyzete lehetne rosszabb is. Én hála Istennek nem haltál meg a szülésben. Szerinted miért? "csak"? Biztos van küldetésed a földön, mindenkinek van. Találd meg!
Én belegondoltam,és sokszor furdol a lelki ismeret mert mér mindíg sok bűnös cselekedetem van.Jó látni hogy vannak még ilyen emberek mint te...hálás vagyok neki mert egészséges vagyok,van mit ennem,lehetne még sorolni nagyon sok mindent amiért hálás vagyok!Mindenki azt hisz amit akar,az egyik legnagyobb butaság elítélni vkit a hite miatt.A pokol meg véleményem szerint létezik,van aki már meg is járta:
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!